02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Natural Energy Prolystine Capsules 120 stuks

Capsules 120 stuks
27,90 31,00
Op voorraad
27,90
-10% **
prijs apotheek: 31,00* Je bespaart: -3,10
Voedingssupplement op basis van zegepalm en zink, in de vorm van plantaardige capsules. Draagt bij tot het behoud van normale testosterongehaltes in het bloed en tot een normale fertiliteit.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2x 2 capsules per dag voor de maaltijd. Steeds met voldoende water innemen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten per 4 plantaardige capsules: Serenoa repens (W. Bartram) Small(Zaagpalm) droogextract 500mg, Vulstof (Microkristallijne cellulose),Plantaardige capsule (Hypromellose),Antiklontermiddelen (Magnesiumsilicaat, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Turnera diffusa Wild. ex Schult.(Damiaanblad) droogextract 120mg, Cucurbita pepo L. (Pompoen)droogextract 80mg, Prunus cerasus L. (Zure kers) droogextract 20mg, Solidago virgaurea L. (Echte guldenroede) droogextract 20mg, Epilobium angustifolium L. (Gewoon wilgenroosje) droogextract 20mg, Zink (Zinkcitraat) 3,48mg (34,80% RI)

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Dit product is niet geschikt voor kinderen en zwangere of lacterende vrouwen.Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van antidiabetische behandeling. Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen. Niet gebruiken met antidiabetica. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Natural Energy
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Overige, Pompoenpitextract, Serenoa repens, Zink
Aangewezen bij Erectieproblemen, Verlaagde seksuele prestatie, Vruchtbaarheidsproblemen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Natural Energy Prolystine

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek