Natural Energy Prostilyne / Prolystine Capsules 120 stuks

Voedingssupplement op basis van planten en zink in de vorm van capsules.

prijs apotheek: € 26,99 -15%
22,94
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Zink is een onmisbaar mineraal met talrijke functies in het lichaam. Zink is immers als onderdeel van vele enzymen belangrijk in het productieproces van testosteron en draagt op deze manier bij tot het behoud van normale testosterongehaltes in het bloed. Op deze manier draagt zink bij tot een normale fertiliteit en reproductie.

 Prostilyne wordt Prolystine, enkel naam veranderd samenstelling is identiek.


Startdosis: 3x2 capsules per dag voor de maaltijd gedurende de eerste 3 weken. Onderhoudsdosis: 3x1 capsule per dag voor de maaltijd. Prostilyne dient men steeds met voldoende water in te nemen.
Zegepalm 180mg, Potentiehout 30mg, Pompoen 20mg, Zinkcitraat 2,9mg, Kersensteel 5mg, Guldenroede 5mg, Wilgenroosje 5mgMerk Natural Energy
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Overige, Serenoa repens, Zink
Aangewezen bij Erectieproblemen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Crabbé Emmanuel
    10/11/2018
    Lijkt effectief om weer een comfortabel leven te leiden........... Als bonus biedt Viata altijd een snelle leveringsservice en zeer concurrerende prijzen!