02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Natural Energy Stress Complex Capsules 60 stuks

4 reviews
Capsules 60 stuks
22,70 36,03
Op voorraad
22,70
-37% **
prijs apotheek: 36,03* Je bespaart: -13,33
Voedingssupplement op basis van magnesium, taurine en vitamines B in de vorm van plantaardige capsules. Ter ondersteuning van lichaam en geest bij langdurige periodes van stress.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Voedingssupplement op basis van magnesium, de vitamines B1, B2,B5, B6, B9, B12, foliumzuur en taurine. In capsule-vorm. Te gebruiken bij grote geestelijke inspanning, voor een goede gemoedstoestand, het bevordert het concentratievermogen, en het heeft een rustgevend en ontspannend effect. Naturel Energy Stress Complex helpt stress beter aankunnen. Mogelijke situaties waar dit supplement kan helpen : stress, studenten met examenspanning, onrustig zijn, een hoge druk in je omgeving ervaren (vb werkdruk, familiale situaties,...), niet kunnen slapen door te piekeren, ...

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Bij teveel stress, ongeacht de oorzaak van de stress.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules per dag met water innemen voor de maaltijd. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten per 2 plantaardige capsules: Taurine 200mg, Magnesium (Magnesiumglycerofosfaat) 123,76mg, Vitamine B1 3,52mg, Vitamine B5 3,4mg, Vitamine B6 3,28mg, Vitamine B2 2mg, Vitamine B12 1.000mcg, Vitamine M 200mcg

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. 

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Natural Energy
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Type samenstellingen Vermoeidheid
Bevat Magnesium, Taurine, Vitaminen B-complex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor studenten, Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Tijdstip inname Dag
Keyword Overbelasting, Slapeloosheid, Stress vermoeidheid, Studenten
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Natural Energy Stress Complex

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Natural Energy Stress Complex

Ik heb de eerste doos bijna leeg en ben heel tevreden , dank U.

Bruno Du Buisson

Dit product werd me aangeraden door een vriendin. Altijd goed om magnesium bij te nemen. Viata heeft goede selectie van producten en een goede service.

Betty Peeters

Ik gebruik reeds lagenere tijd dit product en ervaar dat als ik er even mee stop ik stresspieken minder goed door kom. Ideaal voor stress-konijntjes dus 😉

Tanja

Ik kocht drie dozen en ben pas aan mijn derde strip van de eerste doos. (Twee capsules per dag = 's morgens). Maar hoewel het te vroeg is om nu al te oordelen, zijn er situaties waarbij de STRESS beter beheersbaar blijkt te worden. ER

Eddy
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek