02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Chat met ons

NC2 + Vitamine C Capsules 90 stuks

12 reviews
Capsules 90 stuks
45,59 59,99
Op voorraad
45,59
-25% **
prijs apotheek: 59,99* Je bespaart: -14,40
Natuurlijk voedingssupplement op basis van collageen type II, in capsulevorm. Voor het kraakbeen en de gewrichten. Op nuchtere maag in te nemen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Op de verpakking staat: 'gewrichten native collageen II is een collageen van de kippenborst die met een speciaal procedé (zonder beschadiging van de structuur) werd bewerkt.' Via studies is aangetoond dat NC2 desensibiliserend werkt in het kader van de kraakbeenongunstige reacties van ons immuniteitssysteem. NC2 werkt in op de oorzaak van artrose: het immuniteitssysteem dat pro-inflammatoire cytokines produceert die zorgen voor de afbraak van het kraakbeen. NC2 kan alleen gebruikt worden of in synergie met nutriënten zoals glucosamine, chondroïtine, gedenaturaliseerd collageen, aminozuren of oligoelementen. De vermindering van pijn (in percentage) volgens de verschillende internationale indexen was uitzonderlijk en hoger dan wat normaal gezien wordt (- 39 % p

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Behoud van kraakbeen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag op de nuchtere maag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

27,8 mg collageen II bevat 10 mg natief collageen type II en 12 mg vitamine C.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Trenker
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Collageen Type 2, Vitamine C
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Keyword Kraakbeen, Soepele gewrichten
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met NC2 + Vitamine C

Kon bijna niet meer stappen wegens dubbele hernia onderrug. Sinds ik dit neem samen met biocondil USA heb ik nog wel pijn doch kan terug normaal functioneren. Top

Karine cooman

Mijn arts raadde NC2 & Biocondil aan, maar vroeg zich af of het veilig is om NC2 in te nemen op een lege maag voor mensen met maagpijn.

ghada eid

Snelle levering en een goede prijs dank u

Joeri

GEWELDIG!!! Ik draag al 2 maanden mijn duim branches niet! En kan weer groenten snijden etc! 🎉

Carla Westmaas

Sta voor een nieuwe knie, hou het zolang mogelijk vol door NC 2 en flexofytol plus te gebruiken. Zo valt het momenteel mee. Artrose knie en gewrichtsontstekingen. Aanrader met succes.

martine symons

Ik gebruik dit product al jaren in combinatie met donacom op aanraden van dokter. Mijn arthrose blijft status quo,

Christine

Aanbevolen door de huisarts. Zeer goed resultaat bij kniepijn.

Jonart

Ik gebruik dit product NC2 al verschillende jaren het werd me voorgeschreven door de huisarts toen en heb er enkel goede ervaring mee zodat het kraakbeen in goede conditie blijft als je wat ouder bent.

Eric

Ik leed al vele jaren aan condropathie op beide knieën. Ik probeerde NC2 volgens het advies van de dokter die met mijn vrouw werkte. Het resultaat: verminderde ontsteking, verbeterd wooncomfort.

Frédéric

Verlicht zeer effectief gewrichtspijn en ongemak veroorzaakt door kraakbeen. Betere gezamenlijke mobiliteit!

fabienne

Dit product werd me voorgeschreven door mijn orthopedist in combinatie met extra beweging (lopen, wandelen, fietsen en zwemmen) en mijn pijnklachten aan de knie door slijtage aan het kraakbeen zijn behoorlijk verminderd na een eerste kuur met NC2. Nu ben ik net gestart met de tweede kuur en hoop ik op hetzelfde resultaat.

Dafne

Voor mijn kraakbeen zorgt de NC2 voor comfort en vermijdt acute kniepijn.

cloes
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek