(0)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • René Boets uit Sint-Truiden schreef:
  Uitstekend
  Vlugge, vlotte en correcte leverong.
 • Odette Macnack uit Utrecht schreef:
  Zeer positief
  Snelle levering
 • Els uit Nuenen schreef:
  Snelle levering en tegen goede prijzen
  Gewoon Goed

Neovis Total Multi Oogdruppels 15ml

Oogdruppels op basis van natriumhyaluronaat. Het is aangewezen voor de behandeling en snelle verlichting van symptomen die verband houden met droge ogen. Medisch hulpmiddel.

prijs apotheek: 19,39
17,45
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

prijs apotheek: 19,39

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

 • Voor 19u besteld, morgen in huis.
 • Gratis levering vanaf 39 euro via Pickup afhaalpunten
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Neovis Total en Multi Total bevatten natriumhyaluronaat, een natuurlijk bestanddeel in het oog, dat helpt het oogoppervlak te beschermen en te hydrateren. Dankzij de fysische eigenschappen van natriumhyaluronaat hebben Neovis total en Neovis total Multi een hoge waterretentiecapaciteit en visco-elastische eigenschappen die de vorming van een smerende, homogene en beschermende film op het oogoppervlak mogelijk maken. Op deze manier werkt het op de waterige laag in om het oogoppervlak te hydrateren en te beschermen. Neovis totaal en Neovis totaal Multi zijn hypo-osmolair om de schadelijke verschijnselen (ontstekingen) te compenseren die veroorzaakt worden door de hyperosmolariteit van tranen bij droge ogen. Natriumhyaluronaat heeft ook mucomimetische eigenschappen waardoor Total Neovis en Multi Total Neovis de verankering van de traanfilm kunnen bevorderen. Ze zijn conserveermiddel- en oppervlakteactieve stoffenvrij om de lokale tolerantie te optimaliseren.
Lichte tot matige droge ogen.
Handen grondig wassen voor het inbrengen. Tenzij anders aanbevolen, 1 tot 2 druppels zo vaak als nodig is aanbrengen. Na het inbrengen best even knipperen met de ogen zodat de emulsie gelijkmatig over het oogoppervlak verdeeld wordt in een transparante en duurzame film.
In zeer zeldzame gevallen kunnen tijdelijke aandoeningen zoals lichte conjunctivale irritatie, roodheid of een branderig gevoel van het oog, maar ook tijdelijk wazig zicht optreden. In geval van aanhoudende of bijwerkingen die niet in de bijsluiter worden beschreven, het gebruik van het product staken en een arts raadplegen.
Natriumhyaluronaat (0,18%), triglyceriden en fosfolipiden, liponzuur, hydroxypropylmethylcellulose, natriumcitraat, natriumhydroxide, citroenzuur, natriumchloride en water voor injectie. Zonder conserveringsmiddelen. De emulsie is hypo-osmolair.
Als een andere oogdruppel wordt voorgeschreven, moet een interval van 15 minuten tussen de indruppelingen van de twee druppels in acht worden genomen. Bewaren tussen 2°C en 25°C.
Merk Neovis
Aflevervorm Oogdruppels
Type product Medisch hulpmiddel
Ogen Behandelende oogpreparaten
Type oogproducten Bevochtigend/kunsttranen
Steriel? available
Zonder parabenen? available
Zonder benzalkoniumchloride? available
Zonder EDTA? available

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
  Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!
9,4 / 10
 • René Boets uit Sint-Truiden schreef:
  Uitstekend
  Vlugge, vlotte en correcte leverong.
 • Odette Macnack uit Utrecht schreef:
  Zeer positief
  Snelle levering
 • Els uit Nuenen schreef:
  Snelle levering en tegen goede prijzen
  Gewoon Goed