02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Nestlé Groeimelk granen Vloeibaar 1l

2 reviews
Vloeibaar 1l
3,23
Op voorraad
3,23
Gebruiksklare groeimelk met granen, voor kinderen vanaf 1 jaar als aanvulling op een gevarieerde voeding. Zowel koud als warm te gebruiken. Met ijzer, 8 vitamines en calcium voor sterke beenderen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Gebruiksklare groeimelk aangepast aan de specifieke behoeften van jonge kinderen vanaf de leeftijd van 1 jaar tot 3 jaar, als aanvulling op gevarieerde voeding. Verrijking aan mineralen en vitaminen: meer dan 50% van de specifieke behoeften van kinderen van 1 tot 3 jaar wordt voldaan. 25 maal meer ijzer t.o.v. koemelk om de weerstand te verbeteren. 3 maal meer essentiële vetzuren t.o.v. koemelk: als bouwsteen van de LCPUFA's, welke een belangrijke rol spelen bij de visus - en hersenontwikkeling. Minder eiwitten t.o.v. koemelk: minder nierbelasting, minder risico op obesitas. Sacharose en vanilline toegevoegd. Calciumcitraat is van belang bij de botopbouw vitamine C. Bevordert de absorptie van ijzer.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gebruiksklaar. Zowel koud als warm, in de zuigfles of in een beker. Ook heerlijk in bereidingen. Aanbevolen hoeveelheid: 2 × 250 ml/dag. Na openen, de doos in de koelkast bewaren en binnen de 48 uur gebruiken. De niet opgedronken restjes niet bewaren. Schudden voor gebruik. Ongeopend te bewaren bij kamertemperatuur tot vervaldatum vermeld op verpakking.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten: afgeroomde melk, tarwemeel, sacharose, plantaardige oliën, glucosepolymeren, calciumcitraat, rijstmeel, gerstmeel, roggemeel, havermeel, vitamine C, vitaminen, vanilline Per 100 ml: eiwitten 2,3 g, vetten 3,6 g (linolzuur 0,83 g; linoleenzuur 104 mg), koolhydraten 9,5 g, lactose 3,5 g, sacharose 2,1 g, mineralen 0,5 g. Energetische waarde per 100 ml: 80 kcal = 335 kJ  

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk attribute_value_11793
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Standaard
Type voeding Groeimelk
Leeftijdscategorie Vanaf 1 jaar
Keyword Groeimelk, IJzer, Multivitamine
Glutenvrij? not available
Lactosevrij? not available
Met vezels? available
Zonder melkeiwitten? not available

Meest gestelde vragen

over Nestlé Groeimelk granen

Babyvoeding/-melk is de hoofdvoeding voor baby's tot 1 jaar. Het is dan ook belangrijk dat de samenstelling van deze voeding optimaal is zodat je kindje zich goed kan ontwikkelen.

Omgevingsfactoren kunnen de kwaliteit van de babyvoeding negatief beïnvloeden. Als je bv. je babymelk aan een raam in de zon plaatst, kunnen er vitaminen verloren gaan. Om zeker te zijn dat iedereen zijn babyvoeding in optimale kwaliteit ontvangt, nemen wij geen verpakkingen babyvoeding terug.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé Groeimelk granen

Zeer goede melk.

Doris Boglio

Gewoon fantastisch. Ik adviseer

Meuke
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek