(0)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Kathy uit Kortessem schreef:
  Perfecte en snelle service
  De goedkoopste en de snelste! Niets op aan te merken, perfecte service.
 • Vanna Pao uit Kessel-Lo schreef:
  Vlotte communicatie over verloop bestelling
  overzichtelijke website
 • Hartog uit Oude Pekela schreef:
  Zeer goede apotheek
  Vandaag bestellen morgen in huis en alles van goede kwaliteit mvg H. Oortwijn

Nestlé Nan A.R. 1 sticks Zakjes 4x26,2g

Zuigelingenmelk voor baby's met reflux vanaf de geboorte tot 6 maanden. Verrijkt met aardappelzetmeel, waardoor het beter verteerbaar is en een hogere viscositeit geeft aan de melk. Ook geschikt voor kinderen met een risico op allergie. In handige zakjes voor 4 flessen, om mee te nemen.

3,50
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

 • Voor 19u besteld, morgen in huis.
 • Gratis levering vanaf 39 euro
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Eigenschappen

NAN A.R. 1 Pro is een zuigelingenmelk voor baby's met regurgitatieproblemen. Het is geschikt vanaf de geboorte tot 5 maanden. verrijkt met aardappelzetmeel, waardoor het beter verteerbaar is en een hogere viscositeit geeft aan de melk; dit vermindert het risico op regurgitatie doordat de melk dik blijft in de fles én in de maag partieel wei-hydrolysaat biedt 2 voordelen, namelijk een vlotte maaglediging en het maakt de melk hypoallergeen, dus is de voeding geschikt voor kinderen met risico op allergie L. reuteri: probioticum dat van nature aanwezig is moedermelk, het zou de regurgitaties verbeteren en het spijsverteringscomfort bevorderen verlaagd eiwitgehalte t.o.v. moedermelk waardoor de nieren minder zwaar belast worden en het risico op obesitas beperkt wordt wei/caseïne verhouding 100/0: optimaal aminozurenprofiel en betere vertering linolzuur en alfalinoleenzuur: als bouwsteen van de LCPUFA's, welke een belangrijke rol spelen bij de visus - en hersenontwikkeling  laag fosfaatgehalte, wat leidt tot een bifidogeen effect, betere botmineralisatie en een betere absorptie van vetten    
1 maatschepje = 4,37 g, 1 maatschepje per 30 ml water. Proefverpakking: 1 zakje poeder per 180 ml water. Het poeder toevoegen aan de gewenste hoeveelheid water (reeds opgewarmd tot 37 °C) en mengen. De fles onmiddellijk geven na bereiding en melkrestjes na een maaltijd niet bewaren. Het geopende zakje hermetisch sluiten na ieder gebruik en op een droge en koele plaats bewaren. De inhoud van het zakje binnen de 3 weken na opening gebruiken. Ook proefverpakking (4 zakjes) verkrijgbaar. Ongeopend te bewaren tot vervaldatum, vermeld op verpakking.
Ingrediënten: lactose, aardappelzetmeel, palmoleïne, wei-eiwitten, koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, kokosolie, zonnebloemolie, calciumchloride, L-arginine, magnesiumchloride, L-histidine, cholinebitartraat, L-tyrosine, vitamine C, taurine, inositol, nucleotiden, ijzersulfaat, L-carnitine, zinksulfaat, pantotheenzuur, niacine, vitamine E, cultuur (Bifidobacterium lactis), vitamine A, kopersulfaat, vitamine B 1, vitamine B 2, vitamine B 6, mangaansulfaat, kaliumjodide, foliumzuur, vitamine K, biotine, vitamine D, vitamine B 12. Samenstelling per 100 ml aan 13,1 %: eiwitten 1,28 g, koolhydraten 7,81 g (lactose 5,11 g, zetmeel 2,7 g), vetten 3,41 g (linolzuur 0,52 g, alfa-linoleenzuur 63 mg), choline 6,9 mg, inositol 3,9 mg, taurine 4,6 mg, carnitine 1 mg, mineralen (Na 20 mg, K 72 mg, Cl 62 mg, Ca 47 mg, P 24 mg, Mg 5,9 mg, Mn 15 µg, Se 1,2 µg, Fe 0,73 mg, I 9,6 µg, Cu 0,05 mg, Zn 0,49 mg, Cr 1 µg, Mo 1,4 µg, F 3,9 µg), nucleotiden 2,04 mg, vitaminen (A 67 µg RE, D 0,88 µg, E 0,69 mg TE, K 5,8 µg, C 9,1 mg, B 1 66 µg, B 2 0,12 mg, PP 0,69 mg, B 6 0,046 mg, foliumzuur 12 µg, pantotheenzuur 0,69 mg, B 12 0,13 µg, biotine 1,7 µg. Energetische waarde: 67 kcal = 280 kJ.
Belangrijke informatie: De beste manier om een baby te voeden is door borstvoeding te geven, omdat moedermelk ideaal uitgebalanceerde voeding is, je baby tegen ziektes beschermt en ook nog andere voordelen voor zowel de baby als de moeder biedt. Wij adviseren om het consultatiebureau of een arts te raadplegen bij het maken van de keuze hoe je jouw baby voedt. Moeders zouden ook voorlichting moeten krijgen over de voorbereiding op borstvoeding en de manier waarop zij het geven van borstvoeding kunnen voortzetten. Als je kiest om borstvoeding te geven, is het belangrijk om gezond en gebalanceerd te eten.Flesvoeding is bedoeld om moedermelk te vervangen wanneer moeders ervoor kiezen geen borstvoeding te geven of om andere redenen waardoor ze niet in staat zijn om dat te doen. Een besluit om geen borstvoeding te geven of om gedeeltelijke flesvoeding te introduceren, zal de productie van moedermelk verminderen.Het is moeilijk om terug te komen op je beslissing om geen borstvoeding meer te geven. Borstvoeding is de meest economische voeding. Wanneer toch wordt besloten om flesvoeding te geven is het belangrijk om dit te bereiden en te bewaren volgens de instructies op het etiket, om zo risico’s voor de gezondheid van je baby te voorkomen.Met vriendelijke groeten, Nestlé Babyvoeding.
Merk Nan
Aflevervorm Zakjes
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Anti-reflux
Type voeding Startvoeding
Leeftijdscategorie 0 tot 6 maanden
Keyword Anti-reflux, Zuigelingen
Glutenvrij? not available
Lactosevrij? not available
Met vezels? available
Zonder melkeiwitten? not available
Gedeelde ervaringen
  Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!
9,4 / 10
 • Kathy uit Kortessem schreef:
  Perfecte en snelle service
  De goedkoopste en de snelste! Niets op aan te merken, perfecte service.
 • Vanna Pao uit Kessel-Lo schreef:
  Vlotte communicatie over verloop bestelling
  overzichtelijke website
 • Hartog uit Oude Pekela schreef:
  Zeer goede apotheek
  Vandaag bestellen morgen in huis en alles van goede kwaliteit mvg H. Oortwijn