02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Nestlé Nan ExpertPro Complete comfort Poeder 800g

22 reviews
Poeder 800g
21,50
Op voorraad
21,50
Voeding in poedervorm voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen of in combinatie met. Hypo-allergene voeding voor zuigelingen met spijsverteringsproblemen zoals harde stoelgang, krampjes en constipatie.
Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Belangrijke informatie: De beste manier om een baby te voeden is door borstvoeding te geven, omdat moedermelk ideaal uitgebalanceerde voeding is, je baby tegen ziektes beschermt en ook nog andere voordelen voor zowel de baby als de moeder biedt. Wij adviseren om het consultatiebureau of een arts te raadplegen bij het maken van de keuze hoe je jouw baby voedt. Moeders zouden ook voorlichting moeten krijgen over de voorbereiding op borstvoeding en de manier waarop zij het geven van borstvoeding kunnen voortzetten. Als je kiest om borstvoeding te geven, is het belangrijk om gezond en gebalanceerd te eten.Flesvoeding is bedoeld om moedermelk te vervangen wanneer moeders ervoor kiezen geen borstvoeding te geven of om andere redenen waardoor ze niet in staat zijn om dat te doen. Een besluit om geen borstvoeding te geven of om gedeeltelijke flesvoeding te introduceren, zal de productie van moedermelk verminderen.Het is moeilijk om terug te komen op je beslissing om geen borstvoeding meer te geven. Borstvoeding is de meest economische voeding. Wanneer toch wordt besloten om flesvoeding te geven is het belangrijk om dit te bereiden en te bewaren volgens de instructies op het etiket, om zo risico’s voor de gezondheid van je baby te voorkomen.Met vriendelijke groeten, Nestlé Babyvoeding.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nan
Aflevervorm Poeder
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Bij kleine verteringsproblemen, krampen
Type voeding Opvolgvoeding, Startvoeding
Leeftijdscategorie 0 tot 6 maanden, Vanaf 6 maanden
Keyword Baby, Krampen, Reflux
Glutenvrij? available
Lactosevrij? not available
Met vezels? available
Zonder melkeiwitten? not available

Meest gestelde vragen

over Nestlé Nan ExpertPro Complete comfort

Babyvoeding/-melk is de hoofdvoeding voor baby's tot 1 jaar. Het is dan ook belangrijk dat de samenstelling van deze voeding optimaal is zodat je kindje zich goed kan ontwikkelen.

Omgevingsfactoren kunnen de kwaliteit van de babyvoeding negatief beïnvloeden. Als je bv. je babymelk aan een raam in de zon plaatst, kunnen er vitaminen verloren gaan. Om zeker te zijn dat iedereen zijn babyvoeding in optimale kwaliteit ontvangt, nemen wij geen verpakkingen babyvoeding terug.

De Nan Complete Comfort is geschikt voor baby's van 0 tot 12 maanden. Nestlé Nan raadt aan om dan over te schakelen op de Nan Optripro 3.

Hier zijn enkele tips om de pijn te verlichten: - Als je borstvoeding geeft: vermijd kruiden, kruisbloemigen (kool, broccoli, spruitjes …) en peulvruchten (bonen, flageoletbonen…) die winderigheid veroorzaken. Leg per voeding jouw kind slechts aan één borst zodat het de 'vette melk' drinkt (op het einde van de voeding) die krampjes voorkomt. - Als je flesvoeding geeft: zorg ervoor dat de baby via de fopspeen zo weinig mogelijk lucht naar binnen hapt, probeer een antirefluxfles zodat je kleintje zo weinig mogelijk lucht oprispt, zorg ervoor dat het een goed boertje laat, verander niet van melk zonder het advies van je kinderarts en volg nauwgezet de hoeveelheden poeder en water. - Masseer zachtjes de buik van je baby in wijzerzin, leg op zijn buikje een lauwe kruik die je in een handdoek hebt gewikkeld (warmte is zeer goed tegen pijn), gebruik te pas en te onpas de draagzak, want een verticale positie verlicht de pijn (in landen waar de kinderen zo goed als de hele dag door worden gedragen, worden geen krampjes vastgesteld).

Krampjes of kolieken bij een baby vertonen vaak volgende symptomen: - Het huilen, de ongemakkelijkheid en de prikkelbaarheid komen voor in periodes. Hoewel die periodes vrij lang kunnen duren, huilt je baby niet voortdurend. Meestal duiken ze op na een voeding of vlak voor een vuile luier. - Van krampen heeft een baby meestal last in periodes vanaf de geboorte tot rond de vijf maanden. Vanaf zes maanden nemen de krampen meestal af. - Babykrampen gaan vaak gepaard met winderigheid. - Het huilen van je kindje lijkt eerder op krijsen. Verder spant het hele lichaam van je baby zich op, stampt hij met zijn beentjes, balt hij zijn vuistjes en kan hij door dat alles rood aanlopen. - Babykrampen duiken meestal ’s avonds of na het voeden op, maar kunnen ook op andere tijdstippen zoals ’s nachts voorkomen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé Nan ExpertPro Complete comfort

Het is goed voor onze baby's.

Jože

De beste

Marta

Goed voor krampjes. Aangeraden door VV

Miek

zeer tevreden over deze poedermelk, aangeraden door de kinderarts omwille van krampen, moeilijk stoelgang, reflux, ons dochter dring deze al enkele maanden

Nathalie

Hallo de beste melk! Het wordt niet verkocht in Frankrijk, maar ik kan het hier bestellen. Serieuze site, persoonlijk dicht bij ons in de buurt en goed advies. De ideale melk, dik maar niet te dik en bovendien met probiotica. Kortom, het beste voor mijn baby, eerlijk gezegd hou ik van deze melk die ik ontdekte na het proberen van veel andere producten. Gelieve het te koop aan te bieden en te leveren in Frankrijk.

Marie

Stipt en correct aan te bevelen

Mais

Ons meisje at te veel te snel met nutrilon. Daardoor ook veel krampen en verstopping. Sindsdien gebruiken we deze. Toen ze last kreeg van reflux hebben we van alles geprobeerd, maar 'complete comfort' bleek nog steeds de beste. We zijn dit beginnen mengen met 'gelilact' en zijn dit nu al maanden op deze manier aan het doen. Dus als je baby last heeft en krampen en reflux probeer het ook zo eens.

Talia

Op aanraden van pediater overgeschakeld naar dot melkpoeder en inderdaad veel minder krampjes!

Carolien

Cc idd geen krampjes meer en zoontje lust het ook. Doet maar 1x kaka per dag dus tis niet zo dat dat nu meer is geworden. Wel donkere ontlasting int begin maar is terug geelig na enkele dagen als hij het gwn was. Wel een aanrader dus. De pap is ook vettiger dat merk je als je het schud, vrij vast qua textuur hierdoor kan mijn zoontje veel meer windjes laten en blijven de krampjes dus weg.

Sevda

Na lange zoektocht eindelijk een pap gevonden die onze kids helpt tegen reflux en darmkrampen. Een echte aanrader!

Novin

Prima. Geen krampjes

Miek

Voorheen was onze dochter heel onrustig en had ze veel last van haar darmpjes. Met deze voeding ging het plots veel beter en slaapt ze ook heel goed door. Een echte aanrader!

Tom

Reeds 3de melksoort dat ik probeer, is verbeterd, maar de krampjes zijn toch nog niet helemaal opgelost. Mijn dochtertje spuugt ook wel veel na de voeding

Isabelle

Onze dochter is er heel blij mee

Stein

Vanwege spijsverteringsproblemen/krampjes en mits ik zelf heel gevoelig ben aan melkproducten, na de borstvoeding direct deze melk beginnen te gebruiken, aanrader!

Sun

Ben na een maand gesukkel en gedoe eindelijk geruster dat mijn baby vele minder last heeft, en dit na nog geen 24u nadat we de eerste voeding hiervan gaven. Echt het proberen waard. Blij dat ik niet te lang gewacht heb!

Hayat

Zeer goede voeding! Geen krampjes meer. 😊

An

Na krampen deze voeding geprobeerd en geen last meer

Mirko

Aan te raden beste voeding

Nasrin

Na vele krampjes en osteopathie eindelijk een goede melkvoeding gevonden die helpt. Geen problemen meer sindsdien. En steeds het goedkoopst op viata.be !

Bart B

Na veel krampen deze pap geprobeerd en niks last meer

Anja

Na het aanraden van andere mama en dokter deze pap gaan proberen en ik verander niet meer! Krampjes veel minder en geen obstipatie meer. Zeer tevreden van.

Sarah
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek