02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Nestlé Nan Evolia 1 Poeder 400g

Poeder 400g
12,89
Op voorraad
12,89
Melk in poedervorm voor zuigelingen, te gebruiken vanaf de geboorte. De poeder is verrijkt met GOS (galacto-oligosachariden), FOS (fructo-oligosachariden), en DHA uit algen (docosahexaeenzuur), om een optimale groei en de rijping van het zenuwstelsel te bevorderen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Nestlé NAN Evolia 1 is een zuigelingenvoeding bestemd voor de speciale voeding van zuigelingen vanaf de geboorte, als aanvulling op of als aflossing van borstvoeding. Dankzij dit formaat van 400g hoeven moeders die gemengde borstvoeding wensen te geven, geen groot formaat te openen en wordt verspilling vermeden.

Deze unieke formule, ontwikkeld volgens een exclusief Nestlé-procedé, geeft een stevige basis voor je kind, omdat het ondersteuning biedt aan:

- Het immuunsysteem dankzij vitamine A, C en D, ijzer en zink
- De normale groei dankzij zink
- Een normale hersenontwikkeling dankzij Omega-3 (ALA & DHA)*
- Een normale cognitieve ontwikkeling dankzij ijzer
- De botontwikkeling dankzij calcium en vitamine D
- Kan na een medisch advies gebruikt worden in combinatie met moedermelk of voor de overgang van borst- naar flesvoeding.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Eerste leeftijdsmelk voor baby's van 0-6 maanden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten:magere melk, lactose, gedemineraliseerde wei (melk), zonnebloemolie met een hoog oliegehalte, koolzaadolie met een laag erucazuurgehalte, zonnebloemolie, 2'-fucosyllactose, calciumcitraat, kaliumcitraat, emulgator : sojalecithine, mortierella alpina-olie, olie van de microalg Schizochytrium sp, magnesiumchloride, cholinebitartraat, kaliumchloride, L-fenylalanine, natriumchloride, natriumcitraat, natriumfosfaat, (vitamine C, E, niacine, pantotheenzuur, A, B1, B2, B6, foliumzuur, biotine, B12), taurine, inositol, L-histidine, ijzersulfaat, zinksulfaat, L-carnitine, L. Reuteri*, nucleotiden, zuurteregelaar: citroenzuur, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumselenaat.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nan
Aflevervorm Poeder
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Standaard
Type voeding Startvoeding
Leeftijdscategorie Vanaf de geboorte
Glutenvrij? available
Lactosevrij? not available
Met vezels? not available
Zonder melkeiwitten? not available

Meest gestelde vragen

over Nestlé Nan Evolia 1

Babyvoeding/-melk is de hoofdvoeding voor baby's tot 1 jaar. Het is dan ook belangrijk dat de samenstelling van deze voeding optimaal is zodat je kindje zich goed kan ontwikkelen.

Omgevingsfactoren kunnen de kwaliteit van de babyvoeding negatief beïnvloeden. Als je bv. je babymelk aan een raam in de zon plaatst, kunnen er vitaminen verloren gaan. Om zeker te zijn dat iedereen zijn babyvoeding in optimale kwaliteit ontvangt, nemen wij geen verpakkingen babyvoeding terug.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé Nan Evolia 1

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek