Nestlé Nan Optipro Bio 1 Poeder 800gr

Biologische zuigelingenmelk in poedervorm voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen of in combinatie met. Voor gezonde zuigelingen zonder familiale antecedenten van allergie. Versterkt het immuunsysteem en heeft een verlaagd eiwitgehalte.

prijs apotheek: 19,90
17,91
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
NAN OPTIPRO Bio 1 is een EU-gecertificeerde biologische zuigelingenvoeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen. 
Kan na een medisch advies gebruikt worden in combinatie met moedermelk. 
Deze zuigelingenmelk bevat meervoudig onverzadigde lange ketenvetzuren van de familie van de Omega-3 vetzuren (DHA). .
Zuigelingenmelk.
magere melk, melkeiwitpoeder, plantaardige oliën (zonnebloemolie, koolzaadolie met laag erucazuurgehalte), 
lactose (melk), maltodextrine, calciumcitraat emulgator: sojalecithine, visolie, kaliumchloride,kaliumcitraat, natriumfosfaat, L-fenylalanine, magnesiumchloride, olie van mortierella alpina, natriumcitraat, vitamines (C, E, niacine, pantotheenzuur, A,  B1, B6, foliumzuur, D, K, B12, biotine), inositol, cultuur L .Reuteri, natriumchloride, cholinebitartraat, ijzersulfaat, L-histidine, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumselenaat.
Belangrijke informatie: De beste manier om een baby te voeden is door borstvoeding te geven, omdat moedermelk ideaal uitgebalanceerde voeding is, je baby tegen ziektes beschermt en ook nog andere voordelen voor zowel de baby als de moeder biedt. Wij adviseren om het consultatiebureau of een arts te raadplegen bij het maken van de keuze hoe je jouw baby voedt. Moeders zouden ook voorlichting moeten krijgen over de voorbereiding op borstvoeding en de manier waarop zij het geven van borstvoeding kunnen voortzetten. Als je kiest om borstvoeding te geven, is het belangrijk om gezond en gebalanceerd te eten.Flesvoeding is bedoeld om moedermelk te vervangen wanneer moeders ervoor kiezen geen borstvoeding te geven of om andere redenen waardoor ze niet in staat zijn om dat te doen. Een besluit om geen borstvoeding te geven of om gedeeltelijke flesvoeding te introduceren, zal de productie van moedermelk verminderen.Het is moeilijk om terug te komen op je beslissing om geen borstvoeding meer te geven. Borstvoeding is de meest economische voeding. Wanneer toch wordt besloten om flesvoeding te geven is het belangrijk om dit te bereiden en te bewaren volgens de instructies op het etiket, om zo risico’s voor de gezondheid van je baby te voorkomen.Met vriendelijke groeten, Nestlé Babyvoeding.
Merk Nestlé
Aflevervorm Poeder
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Standaard
Type voeding Aanvullend, Algemene voeding, Startvoeding, Volledige
Leeftijdscategorie 0 tot 6 maanden
Glutenvrij? not available
Lactosevrij? not available
Met vezels? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!