Nestlé Nan Verzadiging 1 Poeder 800g

11 reviews
Poeder 800g
16,19 17,99
Op voorraad
16,19
prijs apotheek: 17,99* Je bespaart: -1,80
Het is een smeuïge melk voor zuigelingen die snel terug honger hebben. Ze zorgt voor een goede verzadiging door de toevoeging van aardappelzetmeel. Zonder extra calorieën.
Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Magere melk, wei-eiwitten (melk), lactose (melk), aardappelzetmeel, palmoleïne, galacto-oligosachariden (melk), koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, kokosolie, zonnebloemolie, maïszetmeel, calciumcitraat, sojalecithine, kaliumcitraat, fructo-oligosachariden, magnesiumchloride, L-fenylalanine, natriumchloride, vitamines (C, E, niacine, pantotheenzuur, A, B1, B6, B2, D, K, foliumzuur, B12, biotine), calciumfosfaat,taurine, ijzersulfaat, L-histidine, inositol, zinksulfaat, natriumcitraat, Bifidus (BL) cultuur, L-carnitine, kopersulfaat, kaliumjodide, mangaansulfaat, natriumselenaat.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Belangrijke informatie: De beste manier om een baby te voeden is door borstvoeding te geven, omdat moedermelk ideaal uitgebalanceerde voeding is, je baby tegen ziektes beschermt en ook nog andere voordelen voor zowel de baby als de moeder biedt. Wij adviseren om het consultatiebureau of een arts te raadplegen bij het maken van de keuze hoe je jouw baby voedt. Moeders zouden ook voorlichting moeten krijgen over de voorbereiding op borstvoeding en de manier waarop zij het geven van borstvoeding kunnen voortzetten. Als je kiest om borstvoeding te geven, is het belangrijk om gezond en gebalanceerd te eten.Flesvoeding is bedoeld om moedermelk te vervangen wanneer moeders ervoor kiezen geen borstvoeding te geven of om andere redenen waardoor ze niet in staat zijn om dat te doen. Een besluit om geen borstvoeding te geven of om gedeeltelijke flesvoeding te introduceren, zal de productie van moedermelk verminderen.Het is moeilijk om terug te komen op je beslissing om geen borstvoeding meer te geven. Borstvoeding is de meest economische voeding. Wanneer toch wordt besloten om flesvoeding te geven is het belangrijk om dit te bereiden en te bewaren volgens de instructies op het etiket, om zo risico’s voor de gezondheid van je baby te voorkomen.Met vriendelijke groeten, Nestlé Babyvoeding.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nan
Aflevervorm Poeder
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Verzadigende
Type voeding Startvoeding
Leeftijdscategorie Voor baby's
Keyword Verzadigend, Zuigelingen
Glutenvrij? available
Lactosevrij? not available
Met vezels? available
Zonder melkeiwitten? not available

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé Nan Verzadiging 1

Ik ben heel te vreden over dezen voeding mijn dochter spuugde heel veel en hongerige en met dezen voeding geen last meer mijn dochter doet heel erg goed op dezen voeding

Jolanda

Geen problemen met het product, wel met de levering: tweede keer al dat in elk blik een deuk zit... We hebben alle blikken weggegooid, aangezien er op deze manier stoffen kunnen vrijkomen die schadelijk zijn voor kinderen.

Talia Van Overloop

Super melk! Dochter nu 18 weken neemt deze sinds ze 4weken is omdat ze altijd honger had en krampen! Na het beginnen met deze melk was ze eindelijk tevreden, krampen waren minder maar ze kreeg ook wel infacol tegen de krampen. Ons Kato lust ze heel graag 😊 Levering is al telkens dik in orde geweest. En de prijs is ook prima 😉

Marie-Rose

super product en mijn jongetje geniet van ieder flesje. slaapt goed door tijdens de nacht dankzij deze voeding

jessica

Betere verzadiging, waardoor ze 's nachts een beetje langer slaapt. Minder last van teruggeven. Snelle levering. Verpakkingen zijn intact dus aan inpakmethode is gewerkt aan vorige reacties te zien.

Ann

Goede voeding voor onze baby! De levering ging ook snel, alleen alle blikken zijn helaas wel voorzien van deuken door het transport, dus de verpakking van de blikken heeft wat extra aandacht nodig om het onbeschadigd bij de klant te krijgen.

Niels

Onze kindjes waren allebei hongerige beestjes, ze hadden ook allebei reflux. Daarom zijn we na de borstvoeding meteen overgestapt op deze melk. Hij is dikker, calorievoller en lekkerder!

Melissa

Dankzij nan verzadiging heeft ons zoontje geen last meer van krampen, hij slaapt snachts ook enkele uren langer dan met andere voeding. Heel snel geleverd! Goede service!

Silvia

wij zijn na een maand overgeschakeld op nan verzadiging, omdat ons zoontje nooit voldaan was. Wij zijn hier zeer tevreden van en bovendien heeft hij geen last meer van krampjes.

Silvia

Goede voeding om de nacht mee Door te komen

sabrina

Super! Mijn dochtertje drinkt nu al vanaf de geboorte nan verzadiging en helemaal geen krampjes of andere lastige situatie's. Ze voelt zich goed gevuld naa haar flesje en blijft haar uurtjes slapen tijdens de nacht.

Melissa
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek