Nestlé Optifibre Neutraal Poeder 250g

2 reviews
Poeder 250g
19,38 20,40
19,38
-5% **
prijs apotheek: 20,40*
Op voorraad
Optifibre® is een poedervormige aanvullende dieetvoeding geschikt voor medisch gebruik. 100% oplosbare vezels van gedeeltelijk gehydroliseerd guar gom (PHGG). Aangewezen bij darmpassageproblematiek zoals obstipatie (constipatie). Ondersteund de natuurlijke darmwerking dankzij de volledig oplosbare vezels.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Met Optifibre kan het vezelgehalte van de voeding van personen met darmpassageklachten verhoogd worden.
Optifibre is een vezelrijk poeder dat volledig reuk- en smaakloos is en volledig oplost in dranken en gerechten. Hierdoor kan Optifibre probleemloos met elke (gemalen) maaltijd of drank worden gemengd. Dus ook met koffie, thee of water. Optifibre poeder bevat 100% volledig oplosbare vezels in de vorm van gedeeltelijk gehydroliseerd guar gom (PHGG). Een maatschepje van 5 g bevat maar liefst 4,3 g vezels. Er zijn geen suikers toegevoegd, het bevat van nature aanwezige suikers.
Optifibre van Nestlé Health Science is verkrijgbaar in een blik (250 g) met maatschepje (5 g). De werking van Optifibre is na ongeveer 3 weken optimaal.Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Bij darmpassageproblematiek zoals obstipatie (constipatie).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Bereiding: Los 1 maatschepje (5 g OptiFibre® = 4.3 g vezel) op in 200 ml vloeistof of 150 g gerecht. Roer tot het poeder volledig is opgelost. OptiFibre® kan worden opgelost in warme en koude dranken en gerechten, zonder invloed op smaak en textuur.

Aanbevolen hoeveelheid: 5 tot 25 g OptiFibre® per dag of volgens medische aanbeveling. Verhoog de dagelijkse hoeveelheid geleidelijk. Voor een optimale oplosbaarheid, gebruik geen koolzuurhoudende dranken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten: Gedeeltelijk gehydroliseerd guar gom. Is glutenvrij. Kan sporen van melk bevatten.


Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Belangrijk bericht: Gebruiken onder medisch toezicht. Geschikt vanaf een leeftijd van 3 jaar. Niet geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nestlé Nutrition
Aflevervorm Poeder
Type product Dieetvoeding
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Type voeding Aanvullend, Dieetvoeding, Glutenvrij, Verdikkingsmiddel, Vezelrijk
Effect Darmwerking verbeteren, Stoelgangbevorderend
Bevat Overige
Smaak Neutraal
Keyword Constipatie
Glutenvrij? available
Lactosevrij? not available
Met vezels? available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé Optifibre Neutraal

Ik had last van urineverlies, niet zozeer van verstopping. Maar door elke dag eerst 3 lepeltjes, later 1 lepeltje Optifibre te drinken en daarbij een soeplepel lijnzaad en 1 groene kiwi was mijn urineverlies bijna op 1 week opgelost. Op advies van bekkenbodem-kinesiste. Hierbij het woord groene (kiwi) toegevoegd.

Marijs

Ik had last van urineverlies, niet zozeer van verstopping. Maar door elke dag eerst 3 lepeltjes, later 1 lepeltje Optifibre te drinken en daarbij een soeplepel lijnzaad en 1 kiwi was mijn urineverlies bijna op 1 week opgelost. Op advies van bekkenbodem-kinesiste.

Marijs
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek