Nexcare First aid kit zipbag 1 stuks

9,46 10,51
9,46
-10% **
prijs apotheek: 10,51*
Op voorraad
De eerste hulp kit bevat een selectie van wondverzorgingsproducten voor de behandeling van de meest voorkomende wondjes en huidbeschadigingen. Alles zit verpakt in een kleine, handige kit die makkelijk kan worden meegenomen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Comfort Strips Comfort Strips zijn gemaakt van een uniek microporeus materiaal dat fluweelzacht aanvoelt en luchtdoorlatend is. De hypoallergene kleeflaag heeft een stevige kleefkracht, maar kan pijnloos worden verwijderd. Gebruiksaanwijzing: Reinig en droog de wonde. Breng aan zonder spanning. Active Strips Active Strips zijn unieke, rekbare, schuimrubberen pleisters die zelfs kleven op een vochtige of transpirerende huid. Gebruiksaanwijzing: Reinig en droog de wonde. Breng aan zonder spanning. Aqua 360° Maxi Strips Aqua 360° Maxi Strips zijn speciaal ontwikkeld voor knieën en ellebogen. Aqua Strips bestaan uit een flinterdunne, hypoallergene film die de huid laat ademen. Ze zijn 100 % waterproof en blijven perfect zitten tijdens het sporten, zwemmen en douchen. Te gebruiken ter bescherming van snij- en schaafwonden. De verpakking van de individuele strips bevat natuurlijk rubber, dit kan een allergische reactie veroorzaken. Gebruiksaanwijzing: Reinig de wonde grondig. Open het zakje. Maak de pleister los van de schutlaag, breng de pleister aan op de wonde en druk krachtig aan. Verwijder het kader. Let op dat de pleister correct geplaatst is. Verwijdering van de strip? Maak een hoekje los en trek de pleister langzaam in de richting van de haargroei, parallel aan de huid. Active 360° Maxi Strips Active 360° Maxi Strips zijn speciaal ontwikkeld voor knieën en ellebogen. Active Strips zijn unieke, rekbare, schuimrubberen pleisters die zelfs kleven op een vochtige of transpirerende huid. De klevende randen van het niet-klevende kompresje helpen de wonde te beschermen. Gebruiksaanwijzing: Reinig en droog de wonde. Breng aan zonder spanning. Steri-Strip (wondsluitstrips) : Gebruiksaanwijzing: Maak de wonde en de huid rond de wonde (oppervlakte van tenminste 5 cm) schoon en droog. Open de verpakking, neem de kaart met pleisters uit en scheur voorzichtig één zijde van de kaart af langs de perforatie. Houd de wondranden precies tegenover elkaar. Breng in het midden van de wonde de eerste helft van de pleister aan op de ene zijde van de wonde en druk stevig aan. Breng vervolgens de tweede helft van de pleister aan op de andere zijde van de wonde en druk stevig aan. U kan nu indien nodig de overige pleisters aanbrengen. Houd daarbij minstens 3 mm tussenruimte voor eventuele wondvochtafvoer. Indien gewenst kan u ter bescherming een pleister over de wonde aanbrengen (bv. een Nexcare Aqua Maxi Strips). Reinigingsdoekjes: Voor het reinigen van kleine wondjes. Latex handschoenen: Dit product bevat natuurlijk rubber, wat een allergische reactie kan veroorzaken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Inhoud van de kit: 4 Nexcare™ Comfort Strips (25 mm x 72 mm) 5 Nexcare™ Active Strips (19 mm x 72 mm) 2 Nexcare™ Aqua 360° Maxi Strips (60 mm x 89 mm) 2 Nexcare™ Active 360° Maxi (50 mm x 101 mm) 1 Steri-Strip™ (6 x 6 mm x 38 mm) 1 Steri-Strip™ (3 x 6 mm x 75 mm) 4 reinigingsdoekjes 1 paar handschoenen.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Indien u niet zeker bent van de juiste behandeling van een letsel, neem dan contact op met uw (huis-)arts of ander gekwalificeerd medisch personeel. Bij hergebruik verliest het product zijn originele eigenschappen en voldoet het niet meer.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nexcare
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden EHBO-kit
Keyword Verbandset
Bestaat uit Alcoholdoekjes, Handschoenen, Verbandmateriaal
Steriel? available

Laatste reviews en ervaringen met Nexcare First aid kit zipbag

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek