02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Niquitin Combi Clear patch 21mg + Minilozenge 2mg Pakket 1 stuks

Pakket 1 stuks
59,31
Op voorraad
59,31
Set van Niquitin Clear patch 21mg 14 stuks en de Niquitin Minilozenge 2mg 60 zuigtabletten. Als je het moeilijk vindt om de drang naar een sigaret onder controle te houden met alleen een pleister, kan je dit combineren met de NiQuitin® Minilozenges zuigtabletten 2 mg om een plotse drang naar een sigaret op te vangen. Samen met NiQuitin® versterk je je kansen om te stoppen met roken!
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Stoppen met roken, door combinatietherapie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Combineer de NiQuitin® Minilozenge 2 mg zuigtabletten met de NiQuitin® Clear Patch indien je een zware roker bent, na een vorig gebruik van een nicotinevervanger opnieuw bent beginnen te roken, of indien 1 vorm van nicotinevervangende therapie onvoldoende is om je drang naar een sigaret onder controle te houden. 

Raadpleeg steeds de bijsluiter voor de correcte doseringsaanbeveling.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

NiQuitin® Clear Patch 21 mg 14 stuks: 
De werkzame stof is nicotine. De andere stoffen in dit geneesmiddel zijn ethyleenvinylacetaat-copolymeer, polyethyleentereftalaat/ethyleenvinylacetaat, polyethyleen film, poly-isobutyleen, witte inkt (titaandioxide E171).

NiQuitin® Minilozenge zuigtablet 2 mg 60 stuks:
De werkzame stof in dit geneesmiddel is nicotine. Elke zuigtablet bevat nicotineresinaat dat overeenkomt met 2 mg nicotine. 
De andere stoffen in dit geneesmiddel zijn mannitol (E421), natriumalginaat (E401), xanthaan gum (E415), kaliumwaterstofcarbonaat (E501), calcium polycarbophil, natriumcarbonaat (E500), kalium acesulfaam (E950), pepermunt smaakstof (menthol racemisch, pepermuntolie, acacia), magnesiumstearaat (E470b) en sucralose. 

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Niquitin
Aflevervorm Pakket
Type product Geneesmiddel
Methodes voor rookstop Nicotinesubstitutie
Supplementen zenuwstelsel Afkicken van verslavingen
Type verslaving Rookverslaving
Specifiek voor diabetici? not available

Niquitin Combi Clear patch 21mg + Minilozenge 2mg is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts. Geneesmiddelen mogen niet teruggenomen worden.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek