9,4 / 10
 • jacqueline bissc uit dilsen rotem schreef:
  goede en snelle service
  heel tevreden goede prijzen snelle en stipte levering
 • Da uit Tilburg schreef:
  Beste services
  Ervaren mensen die je kan snel helpen met jouw vraag en bestelling.
 • Chantal uit Pervijze schreef:
  Vlot,correct
  Geen minpunten

Nizoral Impexeco Shampoo 120ml

Een geneesmiddel voor de topische behandeling van schimmelziekten, in de vorm van een shampoo. Het wordt gebruikt bij ontstekingen van schilferige huid veroorzaakt door bepaalde gisten, zoals roos, seborrheic dermatitis en tinea versicolor, een oppervlakkige schimmelziekte.

14,90
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Anti-schimmelbehandeling.
De eerste 4 weken, 2 × per week gebruiken. Daarna, als onderhoudsbehandeling, Nizoral shampoo 1 maal per week blijven gebruiken. Een kleine hoeveelheid volstaat; De shampoo min. 5 minuten laten inwerken en daarna goed afspoelen.
Zoals alle geneesmiddelen kan NIZORAL shampoo bijwerkingen hebben. Wanneer u de shampoo zou gebruiken onmiddellijk na of ter vervanging van een behandeling met corticoïden, dan kan de huid geïrriteerd geraken. Dat uit zich in de vorm van roodheid, een lokaal branderig gevoel, eventueel jeuk of zwelling veroorzaakt door overgevoeligheid op de plaatsen die blootgesteld werden aan de shampoo. Algemene overgevoeligheidsreacties in de vorm van huiduitslag, ademhalingsproblemen of zwelling zijn gerapporteerd. Het is in dat geval aan te raden de behandeling te onderbreken en uw arts te raadplegen. Het haar kan droger of vetter worden. Voornamelijk bij patiënten met chemisch beschadigde of grijze haren, kan met NIZORAL shampoo een verkleuring van het haar optreden. Seborreïsche dermatitis en hoofdroos gaan dikwijls gepaard met haarverlies, wat kan blijven voortduren wanneer u de shampoo gebruikt. In geval er bij u een bijwerking optreedt die niet in deze bijsluiter is vermeld en die u als ernstig ervaart, informeer dan uw arts of apotheker.
Ketoconazole 20mg/gr, natriumlaurylethersulfaat, dinatriummonolaurylethersulfosuccinaat, kokosvetzuurdiethanolamide, laurdimonium gehydrolyseerd dierlijk collageen, macrogol 120 methylglucosedioleaat, natriumchloride, natriumhydroxide, parfumboeket, imidurea, zoutzuur, natriumerytrosine en gedistilleerd water.
Gebruik NIZORAL shampoo niet: indien u overgevoelig bent voor geneesmiddelen die een imidazoolderivaat bevatten (vraag daarover inlichtingen aan uw behandelende geneesheer of apotheker). Indien u overgevoelig (allergisch) bent voor ketoconazole of voor één van de andere bestanddelen van NIZORAL shampoo. Pas goed op met NIZORAL shampoo: wanneer u al behandeld wordt met een corticoïdenbevattende crème of zalf, is het aan te raden om daarmee twee weken te stoppen, vooraleer over te schakelen op Nizoralshampoo. Zoals met andere shampoo’s dient contact met de ogen te worden vermeden. Wanneer dit toch gebeurt moeten de ogen met water worden gespoeld. Als u nog andere geneesmiddelen neemt. Gelieve ook de rubriek “Gebruik van NIZORAL shampoo in combinatie met andere geneesmiddelen” te lezen. Raadpleeg uw arts indien één van de bovenstaande waarschuwingen voor u van toepassing is, of dat in het verleden is geweest. Gebruik van NIZORAL shampoo in combinatie met voedsel en drank: Niet van toepassing. Zwangerschap: Het geneesmiddel dat in de shampoo verwerkt is, wordt niet in het bloed opgenomen. Daarom kan NIZORAL shampoo worden gebruikt gedurende de zwangerschap. Vraag uw arts of apotheker om advies voordat u een geneesmiddel neemt. Borstvoeding: Het geneesmiddel dat in de shampoo verwerkt is, wordt niet in het bloed opgenomen. Daarom kan NIZORAL shampoo worden gebruikt tijdens de periode van borstvoeding. Vraag uw arts of apotheker om advies voordat u een geneesmiddel neemt. Rijvaardigheid en bediening van machines: Niet van toepassing. Belangrijke informatie over enkele bestanddelen van NIZORAL shampoo: Gebruik van NIZORAL shampoo in combinatie met andere geneesmiddelen: Licht uw arts of apotheker in als u andere geneesmiddelen gebruikt of onlangs heeft gebruikt, ook als het geneesmiddelen betreft waarvoor geen voorschrift noodzakelijk is.
Merk Nizoral
Aflevervorm Shampoo
Type product Geneesmiddel, Verzorgingsproduct
Verzorging of reiniging Reiniging
Verzorging van Hoofdhuid, Lichaam
Effect Anti-schimmel, Genezend, Huidbeschermend
Doelgroep Man, Vrouw
Aangewezen bij Schimmelinfectie
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Type haar Alle
Zonder parabenen? not available
Werkt tegen jeuk? available
Voor frequent gebruik? available
Psoriasis, schilferige huid? available
Tegen haaruitval? not available
Geschikt voor gevoelige huid? not available
Generisch middel? available
Anti-roos? available
Zonder parfum? available

Nizoral Impexeco is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.