Novirale Anti-Allergie Neusspray 500 mg

Medisch hulpmiddel om te voorkomen dat allergenen in het neusslijmvlies doordringen. Het voorkomt allergische reacties door het neusslijmvlies te bedekken met een isolerende gel in poedervorm. Veroorzaakt geen verslaving.

prijs apotheek: 8,95
8,06
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Noviral Anti Allergie Spray is een medisch hulpmiddel. Het is een 100% natuurlijke, klinisch bewezen neusspray die effectief beschermt tegen hooikoorts en andere ademhalingsallergieën (door stuifmeel en andere allergenen) die via de neus worden ingeademd. Het voorkomt en vermindert niezen, loopneus en jeukende ogen.
Voorkomen van allergische reacties op externe elementen (pollen, stof, dierlijk haar,....).
Spuit Noviral in de neusholten voordat je een omgeving betreedt waar het risico op blootstelling aan allergenen hoog is. Herhaal het aanbrengen na elke uitbraak of indien nodig.
Natuurlijk cellulosepoeder (plantaardige oorsprong), pepermuntpoeder.
Niet gebruiken als de kapafdichting is verbroken. Kan 3 maanden na opening worden bewaard. Niet gebruiken in combinatie met andere neussprays, omdat dit de effectiviteit van het product kan verminderen. Gebruik dit product niet als je allergisch bent voor munt. Gebruik dit product niet als je over het algemeen gevoelig bent voor neusbloedingen. Als tijdens het gebruik van dit product bijwerkingen worden waargenomen, is het raadzaam een arts te raadplegen.
Merk Noviral
Aflevervorm Neusspray
Type product Medisch hulpmiddel
Type allergie Luchtwegen, Neus, Ogen
Type behandeling Preventief
Type neusproblemen Allergie
Leeftijdscategorie Vanaf 3 jaar
Specifiek voor Neus
Geschikt bij zwangerschap? available
Toedieningswijze Nasaal

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!