02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Nutergia Ergydigest Vloeibaar 250ml

17,00 20,00
Op voorraad
17,00
-16% **
prijs apotheek: 20,00* Je bespaart: -3,00
Voedingssupplement op basis van minerale zouten, ramanas, artisjok, kliskruid en rozemarijn in de vorm van een oplossing voor inwendig gebruik. Bevordert de werking van lever, kan gebruikt worden in geval van acne en bij een slechte vertering.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Ergydigest is een drinkbaar fytomineraal preparaat verrijkt met oligoelementen en natuurlijke minerale zouten. De aanbreng van deze oligoelementen versterkt de leverfunctie met een combinatie van artisjok, rammenas, rozemarijn en kliskruid. Kan ook dienen voor een betere vertering.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 tot 2 doseerdopjes (10 tot 20 ml) in ½ glas water, bij voorkeur tussen de maaltijden door. Goed schudden voor gebruik.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Mineraal complex: filtraat van kleiwater rijk aan mineralen en oligoelementen uit de zee; fyto-aromatisch complex*: extract van artisjok, rammenas, rozemarijn en kliskruid; stabilisator: natuurlijk glycerol; zoetstof: fructose; bewaarmiddel: kaliumsorbaat; zuurmiddel: melkzuur. * Planten van biologische oorsprong

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Opmerkingen

Gebruik vermijden in de plaats van een gevarieerd voedseldieet. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutergia
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Vertering bevorderen
Bevat Artisjok, Rozemarijn
Keyword Betere vertering, Lever, Zuiverend
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Nutergia Ergydigest

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek