Nutergia Ergyfemina Vloeibaar 250ml

Voedingssupplement op basis van kuisboom, vrouwenmantel, komijn, hysop en tijm, in de vorm van een drinkbare oplossing. Aangeraden in geval van ongemak tijdens de menstruatiecyclus of menopauze.

prijs apotheek: € 20,00
18,00
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel vandaag, woensdag geleverd

Comfort tijdens de menstruatiecyclus of de menopauze.
10 tot 20 ml per dag in ½ glas water.
Waterige oplossing van oligo-elementen (gefilterd water, concentraat van zeewater, extract gestandaardiseerd lithothamne - Lithothamnium calcareum, gluconaat van zink, ijzer en koper, chroom chloriden, mangaansulfaat, molybdaat en seleniet van natrium), stabilisator: plantaardige glycerine; extracten van kuisboom (Vitex agnus castus), komijn (Cuminum cyminum), hysop (Hyssopus officinalis), vrouwenmantel (Alchemilla vulgaris) en tijm (Thymus vulgaris), bewaarmiddel: kaliumsorbaat; zuurmiddel: melkzuur; zinkchloride.
Merk Nutergia
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Voedingssupplementen
Bevat Overige samenstellingen
Aangewezen bij Menopauze

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!