02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Nutergia Ergykid Zakjes 14 stuks

1 reviews
Zakjes 14 stuks
13,20 15,00
Op voorraad
13,20
-12% **
prijs apotheek: 15,00* Je bespaart: -1,80
Voedingssupplement op basis van vitaminen en mineralen in de vorm van zakjes met sinaassmaak. Helpt bij vermoeidheid en concentratie problemen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voedingssupplement dat voldoet aan de behoefte van het kind bij vermoeidheid van voorbij gaande aard en concentratie moeilijkheden.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 zakje 's morgens oplossen in water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Hele rietsuiker, rijst siroop, maltodextrine, Arabische gom extract Acerola (Acerola), natuurlijke aroma's, ferrogluconaat, beta-caroteen, zink citraat, vitamine B1, B2, B3, B5, B6 , B8, B9 en B12, natuurlijke vitamine E, kaliumjodide, Orange Oil (Citrus sinensis).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutergia
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Vermoeidheid
Bevat Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Doelgroep Kind
Leeftijdscategorie Vanaf 3 jaar
Smaak Sinaasappel
Keyword Concentratie, Vermoeidheid
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Nutergia Ergykid

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nutergia Ergykid

Sinds onze behandelende arts ons dit vitaminesupplement voor onze kinderen heeft aangeboden, zitten ze vol energie op school. Wij denken dat het hun energie verhoogt.

MEIMARIDIS
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek