02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Nutergia ErgyMag Softgel 45 stuks

Softgel 45 stuks
14,43 17,00
Op voorraad
14,43
-16% **
prijs apotheek: 17,00* Je bespaart: -2,57
Voedingssupplement op basis van magnesium, zink en B-vitamines, in capsulevorm. Het is aangewezen om lichamelijke en nerveuze vermoeidheid te bestrijden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Ergymag is rijk aan magnesium en aan vitamines B2, B3, B5 en B6 die bijdragen tot de vermindering van de vermoeidheid. Magnesium draagt ook bij tot de goede werking van het zenuwstelsel en het spierstelsel. Zink draagt bij tot een normaal zuur-basemetabolisme, om het lichaam te ontzuren.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tot 3 capsules per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Magnesiumcitraat en -bisglycinaat, marien magnesium (magnesiumoxide), magnesiumcarbonaat, zinkgluconaat, vitamine B1 (thiaminehydrochloride), B2 (riboflavine), B3 (nicotinamide), B5 (D-calciumpantothenaat), B6 (pyridoxinehydrochloride) en B8 (D-biotine), antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat en calciumfosfaat Capsule: visgelatine.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutergia
Aflevervorm Softgel
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Magnesium, Vitamine B1, Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B5, Vitamine B6, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Tijdstip inname Meermaals per dag
Keyword Krampen, Stress vermoeidheid, Vermoeidheid
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Nutergia ErgyMag

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nutergia ErgyMag

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek