Nutergia Ergytonyl Oplossing 250ml

18,00 20,00
18,00
-10% **
prijs apotheek: 20,00*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van sporenelementen, in de vorm van een oplossing. Aangewezen in tijden van stress en vermoeidheid.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

ERGYTONYL bestaat uit een trio van energie gevende kruiden die ook helpen bij het ​​optimaliseren van de mentale en cognitieve prestaties met inbegrip van de concentratie en het geheugen. 

Micronutriënten aanvulling formule die rijk is aan zink, ondersteunen cognitieve functies en bron van magnesium, waardoor er minder vermoeidheid.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

ERGYTONYL kan worden aanbevolen in gevallen van fysieke vermoeidheid en / of psychische stress, overwerk of tijdens intense werk tijdens examen ...

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 a 2 dopjes per dag oplossen in een glas water en buiten de maaltijden opdrinken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Solution aqueuse d’oligoéléments (eau filtrée, concentré d’eau de mer, filtrat d’eau argileuse, chlorures de zinc et de chrome, gluconate de fer, sulfates de manganèse et de cuivre, molybdate et sélénite de sodium, acidifiant : acide lactique), stabilisant : glycérine végétale; fructose, extraits d’éleuthérocoque(Eleutherococcus  senticosus),  ginseng  (Panax  ginseng)  et  maté  (Ilex para-guariensis), lactate de magnésium, arôme naturel, conservateur : sorbate de potassium; acidifiant : acide lactique.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Innemen als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl, de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutergia
Aflevervorm Oplossing
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa, Stress
Bevat Overige, Panax Ginseng
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag
Keyword Geheugen, Stress vermoeidheid
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Nutergia Ergytonyl

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek