02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Nutramigen LGG 1 Poeder 400g

12 reviews
Poeder 400g
23,99
Op voorraad
23,99
Hypoallergene dieetvoeding bij koemelkallergie of een andere voedselallergie, voor zuigelingen van 0 tot 4 maanden.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

- Verhoogd allergierisco

- Koemelkallergie
- Atopische dermatitis
- Lactose-intolerantie

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder


Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Bevat probiotica LGG, zonder lactose.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutramigen
Aflevervorm Poeder
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Hypoallergeen
Type voeding Startvoeding
Leeftijdscategorie 0 tot 6 maanden
Keyword Hypoallergeen, Lactosevrij
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Met vezels? not available
Zonder melkeiwitten? not available

Meest gestelde vragen

over Nutramigen LGG 1

Babyvoeding/-melk is de hoofdvoeding voor baby's tot 1 jaar. Het is dan ook belangrijk dat de samenstelling van deze voeding optimaal is zodat je kindje zich goed kan ontwikkelen.

Omgevingsfactoren kunnen de kwaliteit van de babyvoeding negatief beïnvloeden. Als je bv. je babymelk aan een raam in de zon plaatst, kunnen er vitaminen verloren gaan. Om zeker te zijn dat iedereen zijn babyvoeding in optimale kwaliteit ontvangt, nemen wij geen verpakkingen babyvoeding terug.

Koemelkallergie is een abnormale reactie van het afweersysteem op het eiwit in koemelk. Het afweersysteem ziet de eiwitten in de melk onterecht als schadelijk voor het lichaam en doet een aanval om ze af te weren. Deze reacties van het afweersysteem kunnen variëren van mild tot ernstig en de klachten kunnen heel verschillend zijn. Ook kinderen die borstvoeding krijgen kunnen koemelkallergie hebben want het eiwit uit de melk die door de moeder wordt gedronken, wordt via de borstvoeding aan het kind doorgegeven. Dit komt minder vaak voor en de klachten zijn meestal mild.

Het afweersysteem kan al na enkele minuten reageren maar het kan ook uren tot soms wel dagen duren voordat er een reactie is, wat het lastig maakt om een diagnose te stellen. De volgende klachten kunnen een aanwijzing zijn als deze samen gaan met onrustig slapen en troosteloos huilen: Eczeem, diarree, darmkrampen, obstipatie, piepende ademhaling, voedselweigering of reflux.

Een koemelkallergie is een reactie van het immuunsysteem op melkeiwitten zoals caseïne en wei. Lactose-intolerantie treedt op wanneer het lichaam een melksuiker, die lactose wordt genoemd, niet kan verteren. Kinderen met lactose-intolerantie hebben niet voldoende van het enzym dat nodig is om deze melksuiker te verteren. Koemelkallergie en lactose-intolerantie worden allebei veroorzaakt door melk en hebben enkele gemeenschappelijke symptomen, zoals winderigheid, buikpijn en diarree. In tegenstelling tot koemelkallergie heeft lactose-intolerantie echter geen invloed op het immuunsysteem en veroorzaakt geen allergische reacties zoals netelroos, huiduitslag, fluitende ademhaling en aanhoudende loopneus en hoest.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nutramigen LGG 1

Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering, gedetailleerde nota en verzending van monsters. Met deze melk is het ons gelukt het darmstelsel van een baby van 2 maanden te reguleren en te verbeteren, op aanbeveling van de pediatrische spijsverteringsarts. Gehydrolyseerde melk met probioticum en lactosevrij. Het enige nadeel is dat het duur is voor het formaat slechts 400.

Marta

Voor mij de beste melk als ze geen koe-eiwit verdragen. We probeerden een ander bekend merk en het gaf ons problemen vanwege de dikte van de melk, dus we gingen terug naar deze die geweldig was en met deze gaan we verder.

Maria Barona Gómez - Lechón

Zeer mooi product en kwaliteitsdiensten van Viata-shop

Adeline

Goed product voor baby's die geen koemelkeiwit verdragen. Mijn baby neemt het zonder problemen en is veel beter.

Marta

De kinderarts heeft het ons aanbevolen en het werkt heel goed, ons kind is er dol op en komt in een goed tempo aan.

Manuel

De beste formule ter wereld!

Milexa

Van alle hydrolysaten die ik zelf heb geprobeerd, is het de beste.

MARTA

Van alle gehydrolyseerde melk die ik heb geprobeerd, is het zonder twijfel de beste.

MARTA

Kwaliteitsproduct. Uitstekende service van viata

Ruben

Nog rustiger mannetje.poepen gaat weer makkelijker en alle bultjes/ uitslag waren met een dag al een stuk minder. Blik is niet heel handig in gebruik al zou er alleen een rechter stuk in zitten voor afmeten.

Jannet

Meteen verbetering bij onze dochter, geen uitslag en buikkrampen meer. Ontlasting is ook enorm verbeterd. Grotere blikken en makkelijker af te meten zou fijn zijn.

Agnes

Ons zoontje doet het er perfect op geen krampen meer dat was bij de pepti wel anders . Het enige verbeter punt zou zijn een groter en ander blik waar je het beter in af kan meten . Verder niks op aan te merken

Marjella
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek