02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Nutramigen LGG 3 Poeder 400g

6 reviews
Poeder 400g
23,09
Op voorraad
23,09
Melk voor kinderen die een koemelkallergie hebben. Verbeterde smaak. Geschikt voor baby's vanaf 1 jaar.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Koemelkallergie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 maatlepel (4,5 g) in 30 ml water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Glucosestroop, plantaardige oliën (palmolie, kokosnoot, soja, zonnebloem rijk aan oliezuur), geavanceerde caseïnehydrolysaat (melk), fructose, gemodificeerd maïszetmeel, calciumcitraat, kaliumcitraat, calciumfosfaat, oliën van eencellige organismen (ARA van Mortierella alpina en DHA van Schizochytrium sp), magnesiumfosfaat, kaliumchloride, calciumcarbonaat, cholinechloride, natriumcitraat, natrium-L-ascorbaat, ijzersulfaat, smaken (vanille), bacteriecultuur van Lactobacillus rhamnosus GG (0,02%), zinksulfaat, L-carnitine, nicotinamide, DL-alfa-tocoferolacetaat, ascorbiepalmitaat, ascorbinezuur, calciumpantothenaat, kopersulfaat, riboflavine, retinolpalmitaat, pyridoxinehydrochloride, thiaminehydrochloride, mangaansulfaat, foliumzuur, natriumjodide, chroomchloride, natriummolybdaat, fytomenadion, D-biotine, cholecalciferol, cyanocobalamine.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutramigen
Aflevervorm Poeder
Type product Babyvoeding
Type babyvoeding Hypoallergeen, Overige
Type voeding Opvolgvoeding
Leeftijdscategorie Vanaf 1 jaar
Keyword Allergie, Lactose allergie, Lactosevrij
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Met vezels? not available
Zonder melkeiwitten? not available

Meest gestelde vragen

over Nutramigen LGG 3

Babyvoeding/-melk is de hoofdvoeding voor baby's tot 1 jaar. Het is dan ook belangrijk dat de samenstelling van deze voeding optimaal is zodat je kindje zich goed kan ontwikkelen.

Omgevingsfactoren kunnen de kwaliteit van de babyvoeding negatief beïnvloeden. Als je bv. je babymelk aan een raam in de zon plaatst, kunnen er vitaminen verloren gaan. Om zeker te zijn dat iedereen zijn babyvoeding in optimale kwaliteit ontvangt, nemen wij geen verpakkingen babyvoeding terug.

Koemelkallergie is een abnormale reactie van het afweersysteem op het eiwit in koemelk. Het afweersysteem ziet de eiwitten in de melk onterecht als schadelijk voor het lichaam en doet een aanval om ze af te weren. Deze reacties van het afweersysteem kunnen variëren van mild tot ernstig en de klachten kunnen heel verschillend zijn. Ook kinderen die borstvoeding krijgen kunnen koemelkallergie hebben want het eiwit uit de melk die door de moeder wordt gedronken, wordt via de borstvoeding aan het kind doorgegeven. Dit komt minder vaak voor en de klachten zijn meestal mild.

Het afweersysteem kan al na enkele minuten reageren maar het kan ook uren tot soms wel dagen duren voordat er een reactie is, wat het lastig maakt om een diagnose te stellen. De volgende klachten kunnen een aanwijzing zijn als deze samen gaan met onrustig slapen en troosteloos huilen: Eczeem, diarree, darmkrampen, obstipatie, piepende ademhaling, voedselweigering of reflux.

Een koemelkallergie is een reactie van het immuunsysteem op melkeiwitten zoals caseïne en wei. Lactose-intolerantie treedt op wanneer het lichaam een melksuiker, die lactose wordt genoemd, niet kan verteren. Kinderen met lactose-intolerantie hebben niet voldoende van het enzym dat nodig is om deze melksuiker te verteren. Koemelkallergie en lactose-intolerantie worden allebei veroorzaakt door melk en hebben enkele gemeenschappelijke symptomen, zoals winderigheid, buikpijn en diarree. In tegenstelling tot koemelkallergie heeft lactose-intolerantie echter geen invloed op het immuunsysteem en veroorzaakt geen allergische reacties zoals netelroos, huiduitslag, fluitende ademhaling en aanhoudende loopneus en hoest.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nutramigen LGG 3

product aanbevolen door uw kinderarts vanwege de intelligentie van de baby. Viata, afgezien van de prijs, is de levering vrij snel. betrouwbaar bedrijf.

cristina

Zeer goede kwaliteit, zeer redelijke prijs. Mijn zoon is er gek op, hij drinkt deze melk al 4 jaar, 1, 2 en nu 3.

romeo hanganu

Werkt goed voor ons.

Val

De beste melk voor mijn allergische zoon, in viata vond ik de beste prijs en ze sturen het supersnel.

Sandra carrasco

Nutramigen we houden ervan, mijn zoon vindt het lekker, want het is een melk die, hoewel gehydrolyseerd, aangenaam is van smaak is. Toen ik Viata vond werd ik enthousiast omdat de prijs en de verzendkosten 10 euro bedragen.

Leti

Ik heb verschillende merken gehydroliseerde melk geprobeerd en Nutramigen was de eerste die mijn zoon niet weigerde. We gebruiken het al meer dan een jaar en ik heb geen klachten. Wat betreft de service en prijs van Viata, ik geef ze een 10.

Rosa
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek