(0)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Evy uit Temse schreef:
  Snel, correct, voordelig en transparant
  Onlangs was er een product vervallen. Na een telefoontje kreeg ik meteen hun verontschuldigingen en het geld terug.
 • Kathleen uit Oudegem schreef:
  Snelle levering, correcte prijs, super service!
  Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Er was echter 1 artikel bij waarbij de vervaldatum reeds volgende maand was. Ik deed hiervoor een mail. Nog geen half uur later kreeg ik al telefoon met de melding dat dit inderdaad niet kon en er werd mij beloofd dat er een nieuw artikel zou worden geleverd. Even later ontving ik een mail met een nieuwe track&trace-code. De volgende dag werd het vervangend artikel geleverd samen met een kleine, doch leuke attentie. Topservice dus, wat mij betreft!
 • Dieke uit Utrecht schreef:
  Super!
  Snelle levering, goede prijs en altijd wat proefjes erbij om uit te proberen. En bij mijn 10e bestelling zelfs een kadootje :-)

Nutriphyt Lactophar junior Capsules 20 stuks

Voedingssupplement op basis van prebiotica en probiotica in de vorm van gelules. Voor kinderen. Deze goedaardige bacteriën zijn immuun voor maag en gal sappen waardoor ze optimaal hun werk kunnen verrichten in de darm en slijmvliezen.

prijs apotheek: 9,95
8,65
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Verder kunnen antibiotica, stress en verkeerde voeding de darmflora en spijsvertering voor langere tijd ontregelen. Zo blijkt uit onderzoek dat ruim een derde van de kinderen die een breedspectrum antibioticum gebruiken een ontregelde darm op kunnen lopen.
Lactophar junior is een ideaal product om goedaardige lactobacillen op te nemen en mag ook in combinatie met antibiotica gebruikt worden.
Verstoorde darmflora.
1 tot 2 capsules per dag innemen met lauw water. De capsule mag geopend worden en de inhoud vermengd met lauwe voeding of drank. Voor baby's is het aanbevolen dat de moeder voor de bevalling start met Lactophar volwassenen.
Inuline 193mg, FOS 96,5mg, 4 probiotica stammen (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus rhamnosus) 1,25miljard.
Vrij van lactose, gluten en soja. Geschikt voor vegetariërs.
Merk Nutriphyt
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Bevat Prebiotica, Probiotica

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!