Nutriphyt Mucoperm appel+ Zakjes 60 stuks

Voedingssupplement met spirulina, in de vorm van zakjes. Ondersteunt het normaal functioneren van het darmslijmvlies. Met appelextract.

prijs apotheek: € 53,90
45,61
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel vandaag, overmorgen geleverd

De darm is bekleed met een slijmvlies en heeft een bijzondere functie; enerzijds moet dit orgaan allerlei nuttige stoffen uit de voeding op kunnen nemen en anderzijds moet het ongewenste stoffen en ziektekiemen weren. Een goede vertering en de darm en slijmvliesbarrière staan daarom centraal in de gezondheid van de mens. Verstoring daarvan kan tal van ongemakken veroorzaken. Een verantwoorde leefstijl met gezonde voeding, voldoende beweging, ontspanning en nachtrust zijn daarbij belangrijke aandachtspunten. 

Mucoperm past bij dit gezondheidsbewustzijn. Mucoperm is geen geneesmiddel, maar een uitgekiend voedingssupplement dat kort samengevat uit 3 groepen natuurstoffen bestaat die elkaar overlappen en aanvullen. 

•Kruiden-extracten en zeewier;
•spijsverterings-enzymen;
•Voedingsstoffen waaronder vitaminen, mineralen en aminozuren.

Mucoperm draagt ook bij tot een gezonde proteïne synthese en spierfunctie van het hart. Mucoperm ondersteunt het lichaam om vermoeidheid te verminderen en het energie-niveau te normaliseren. Mucoperm wordt in vloeibare vorm ingenomen en is uitstekend opneembaar waardoor het direct de verzorgende functie voor het lichaam kan vervullen.
Mucoperm draagt bij tot een gezonde proteïne synthese in de darm. 
Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.
Tot 3 zakjes per dag opgelost in water, sap of vloeibare voeding volgens het volgende schema.

Gebruikstip:
Praktisch is om de totale gewenste dagdosering in de ochtend te mengen in een flesje water, zodat verspreid over de dag telkens een paar slokken genomen kunnen worden. De smaak kan daarbij naar believe worden geregeld door meer, of juist minder, water te gebruiken. Tussentijds het flesje met de mucopermoplossing niet in de koelkast bewaren, omdat gekoelde drank verkeerd kan vallen op een gevoelige maag- en darmen. Het mengsel moet dezelfde dag worden ingenomen en kan niet worden bewaard.

1ste week: 2 x ½ zakje per dag
2de week: 2 x 1 zakje per dag
Vanaf 3de week: 3 x 1 zakje per dag
Falsch
Spirulina 132,94 mg, L-Glutamine 94,95 mg, Magnesiumbisglycinaat 83,55 mg, Curcuma longa (geelwortel) extract 75,97 m, Enzymcomplex 35,06 mg, MSM 30,39 mg, Gamma-oryzanol 28,49 mg, Vitamine C 18,99 mg, Alfa-liponzuur 18,99 mg, Hydrastis canadensis (Canadese geelwortel) extract 7,6 mg, Vitamine B3 7,60 mg, N-acetyl-cysteïne 3,79 mg, L-glutathion 3,79 mg, Vitamine E 1,90 mg, Vitamine B5 1,90 mg, Mangaanbisglycinaat 0,38 mg, Zinkbisglycinaat 1,14 mg, Vitamine B6 0,38 mg, Vitamine B1 0,19 mg, Vitamine H (Biotine) 110 µg, Vitamine A 110 µg, Foliumzuur 27,00 µg, Seleniummethionine 7,6 µg, Vitamine B12 0,38 µg, Vitamine D3 0,38 µg, Appelextract 3 g.
Merk Nutriphyt
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Darmwerking verbeteren
Bevat Kurkuma, Overige, Spiruline

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Gerry
  12/10/2018
  Alles wat artsen mij voorschreven heeft weinig geholpen. Mede dankzij dit product zijn mijn problemen redelijk onder controle.
  Ciske
  12/09/2018
  5 sterren. Ik heb een heel goede ervaring met dit product. Het werkt erg goed en ik heb er baat bij.
  Gerry
  22/08/2018
  Bij mij super goed resultaat!!! Aan vriendin geadviseerd .
  Cecilia
  19/08/2018
  Werkt goed, denk ik, maar VLEKT ENORM EN IS NIET VERWIJDERBAAR! Zelfs al heb je een klein beetje poeder op je vingers of verstuift het op je kleren. Duur ook ...
  hilde
  21/05/2018
  zeer goed vr lekkende darm