02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Nutrisan Cholesteril Forte Capsules 90 stuks

2 reviews
Capsules 90 stuks
34,01 40,49
Nutrisan Cholesteril Forte  Capsules 90 stuks

Dit product is niet meer beschikbaar

Bekijk hieronder enkele alternatieven

Meest gestelde vragen

over Nutrisan Cholesteril Forte

Voedingssupplementen en geneesmiddelen worden in ons lichaam afgebroken door onder andere leverenzymen. Daarom volstaat 1 dosis meestal niet om een blijvend effect te hebben. Sommige antibiotica ( macroliden) remmen de werking van zo'n leverenzym (nl. CYP3A4) af. Als gevolg daarvan, zullen voedingssupplementen en geneesmiddelen die door dit enzym afgebroken worden, minder snel afgebroken worden en dus een langer of heviger effect hebben. Ook rode gist rijst wordt door het CYP3A4-leverenzym afgebroken. 

De kans op ernstige bijwerkingen van rode gist rijst is groter bij mensen boven de 70 jaar. Daarnaast nemen mensen boven de 70 jaar vaak nog andere geneesmiddelen in, die kunnen interageren met rode gist rijst.

Daarom wordt het gebruik van rode gist rijst bij mensen ouder dan 70 jaar afgeraden. Neem contact op met je huisarts als je ouder bent dan 70 jaar en een te hoog cholesterolgehalte hebt.

Cholesteril en Cholesteril forte bevatten geen citrinine. De grondstoffen die Nutrisan gebruikt voor de supplementen worden altijd op voorhand goed gecontroleerd vooraleer ze in productie gaan.

De vegetarische capsules (v-caps) van Nutrisan mogen geopend en opgelost worden in water. Let wel op, de geur of de smaak zal in sommige gevallen misschien niet zo aangenaam zijn.

De inname van rodegistrijst heeft geen aangetoonde meerwaarde bij personen boven de 70 jaar zonder hart- of vaataandoeningen. Daarnaast kan rodegistrijst bijwerkingen veroorzaken en kan het eventuele intertacties vertonen met andere geneesmiddelen.
Indien je toch graag zou willen starten met een rodegistrijstpreparaat, vraag je best eerst advies bij jouw huisarts.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisan Cholesteril Forte

Zeer tevreden. Mijn cholesterol wordt half jaarlijs gecontroleerd en hij blijft in orde. Ik heb geen enkele bijverschijnsel wat wel het geval was met al de klassieke medicamenten die ik geprobeerd heb.

Beatrijs

Goed werkend alternatief voor de chemische tegenhanger. Mijn cholesterol zit nu terug goed. Top product !!

Marijke
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek