Nutrisan KalmCold Capsules 30 stuks

Natuurlijk voedingssupplement uit plantenextracten, in de vorm van vegetarische capsules. Heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen,brengt de keel tot rust en helpt om vrijer te ademen door de neus. Ondersteunt ook het afweersysteem.

prijs apotheek: 14,35
11,19 -22%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Toepassing

Heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen. Brengt de keel tot rust. Helpt om vrijer te ademen door de neus. Verhoogt de weerstand. Ondersteunt het afweersysteem. Helpt om de vitaliteit te herwinnen.
Dosering

Vanaf 6 jaar: 1 vegetarische capsule per dag, na de maaltijd. Niet langer dan 1 week gebruiken. Volwassenen: 1 tot 3 x 2 vegetarische capsules per dag, na de maaltijd. Vanaf drie dagen gebruik treedt gewoonlijk een duidelijke verlichting van de symptomen op. Best gebruik starten binnen de 48 uur na het verschijnen van griep- of verkoudheidsymptomen. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.
Indiase gentiaan (Andrographis paniculata Nees folium) extract gestandaardiseerd op 33 % andrographoliden 140 mg, vlierbes (Sambucus nigra fructus) extract gestandaardiseerd op 13 % anthocyaninen 140 mg, pelargonium (Pelargonium sidoides radix) extract gestandaardiseerd op ? 0,3 % umckalin 60 mg.
Merk Nutrisan
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Type behandeling Behandelend
Type keelproblemen Overige
Type neusproblemen Verkoudheid
Bevat Overige samenstellingen, Pelargonium, Vlier
Leeftijdscategorie Vanaf 6 jaar
Smaak Zonder smaak
Specifiek voor Keel, Neus
Geschikt bij zwangerschap? not available
Met lidocaïne? not available
Ontsmettend? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!