02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Nutrisan Nutri Essentials NF Tabletten 60 stuks

Tabletten 60 stuks
20,30 22,95
Op voorraad
20,30
-12% **
prijs apotheek: 22,95* Je bespaart: -2,65
Voedingssupplement op basis van antioxidanten, vitaminen en mineralen, voornamelijk van natuurlijke oorsprong, in de vorm van tabletten. Het is aangewezen om essentiële voedingsstoffen aan te leveren in het geval van voedingstekorten.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Levering van essentiële voedingsstoffen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet 's morgens en 's middags.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per tablet: Calcium (calciumbisglycinaat) 60mg, Vitamine C (calciumascorbaat) 60mg, Choline (cholinebitartraat) 40mg, Magnesium (magnesiumbisglycinaat) 30mg, Vitamine B3 (nicotinamide) 22,5mg, Citrus bioflavonoïden 20mg, Inositol 20mg, Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat) 15mg, PABA15mg, Betaïne HCl 10mg, Vitamine B5 (calcium-D-pantothenaat) 9mg, Rutine 7,5mg, Zink (zink mono-L-methioninesulfaat) 5mg, Vitamine B6 (pyridoxal-5-fosfaat) 3mg, Vitamine B2 (riboflavine) 2,4mg, Vitamine B1 (thiaminemononitraat) 2,1mg, IJzer (ijzerbisglycinaat) 1,25mg, Mangaan (mangaanbisglycinaat) 0,5mg, Vitamine A (bètacaroteen en retinylacetaat) 0,34mg, Foliumzuur (pteroylmonoglutaminezuur) 0,2mg, Koper (koperbisglycinaat) 0,15mg, Biotine 75mcg, Chroom (chroompicolinaat) 75mcg, Jodium (kaliumjodide) 50mcg, Molybdeen (natriummolybdaat) 37,5mcg, Selenium (L-selenomethionine) 25mcg, Vitamine D3 (cholecalciferol) 3,10mcg, Vitamine B12 (methylcobalamine) 1,5mcg.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Raadpleeg je arts in geval van zwangerschap of borstvoeding. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 10 jaar.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutrisan
Aflevervorm Tabletten
Gamma Nutrisan Aminozuren, vitaminen en mineralen
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Algemene samenstellingen
Bevat Mineralencomplex, Molybdeen, Vitaminecomplex
Doelgroep Kind, Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 10 jaar, Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Nutrisan Nutri Essentials NF

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisan Nutri Essentials NF

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek