Nutrisan Nutrivit D3 liquid Vloeibaar 100ml

Voedingssupplement op basis van VIT D3, de vloeibare vorm van VIT D. Bevordert de opname van calcium, de aanmaak en het versterken van botten. Houdt spieren in een goede conditie en versterkt het afweersysteem.

prijs apotheek: 27,66
21,57 -22%
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Toepassing

Bevordert de opname van calcium, wat nuttig is voor een goede botaanmaak en het behoud van sterke botten. Helpt om uw spieren in goede conditie te houden. Ondersteunt het afweersysteem. Is een ideale aanvulling van vitamine D (gedurende de wintermaanden, als u veel binnenshuis vertoeft, tijdens de zwangerschap, voor opgroeiende kinderen of pittige 50-plussers).
Dosering

1 druppel per dag bij de maaltijd.
Vitamine D3 (cholecalciferol) 5,45 µg (218 IE) (125 % ADH) per druppel.
Merk Nutrisan
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Beendergestel
Bevat Vitamine D
Doelgroep Baby en kind, Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Ann
  07/01/2017
  Goed product, zoals alles van nutrisan. Enkel de druppelteller kan beter. Naar het einde van het flesje vult die niet meer vlot.
  chantal
  19/12/2016
  Vitamine d is fantastisch voor de weerstand. Van als wij allemaal deze druppels elke ochtend nemen veel minder last van zieken.
  Flo
  27/09/2016
  Uitstekend product! Top order- en aflevermanagement!