Nutrisan Probiotic caps forte Capsules 30 stuks

Voedingssupplement op basis van 7 soorten melkzuurbacteriën (=microbiotica) in combinatie met fructo-oligosacchariden = synbioticum. Het breed-spectrum synbioticum bij uitstek!

prijs apotheek: 26,55
20,71 -22%
Weerstand, immuniteit en darmflora.
1 capsule per dag buiten de maaltijd.
1 vegecap bevat:Lactobacillus acidophilus (DDS-1), Bifidobacterium lactis, Lactobacillusplantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifiobacterium longum,Streptococcus thermophilus20 milliard CFU*FOS (fructo-oligosaccharides)10 mg
Merk Nutrisan
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Bevat Probiotica
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Probiotica

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Jennyberends
  28/02/2019
  Jaren last van mijn darmen dit product help goed om het verterings proces te ondersteunen
  Katleen
  08/06/2018
  Ik heb al jaren een slechte vertering maar nu na bijna 1 maand begint dat stilaan te veranderen.
  dorine
  09/04/2018
  Heel goed product voor het herstel van je darmen na een antibioticakuur zeker aan te raden iedere keer na antibiotica inname.
  Noël V.
  25/09/2017
  Dit product werd mij aanbevolen door mijn voedingsgeneeskundige vanwege mijn slecht werkende darmen waarbij er te weinig voedselopname was en ik een opgeblazen gevoel kreeg wat mooi opgelost wordt door een kuur van minstens 3 maand. Die kuur doe ik telkens als ik voel dat mijn vertering niet meer optimaal verloopt en ik voel me er heel goed bij.
  Heidi
  25/04/2017
  Dit product helpt heel goed als ik last heb van candida in de darmen.