02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Nutrisan SilyPhyt Capsules 60 stuks

4 reviews
Capsules 60 stuks
19,12 22,49
Op voorraad
19,12
-15% **
prijs apotheek: 22,49* Je bespaart: -3,37
Voedingssupplement dat de inwendige reiniging ondersteunt en de doorstroming van de spijsvertering vergemakkelijkt. Zonder suiker, zout, gist, gluten, soja, melkproducten, kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Silybine maakt onderdeel uit van silymarine, een mengsel van flavonoïden (met o.a.antioxiderende werking) uit de plant Silybum marianum. Silybin is de component met de grootste biochemische activiteit. Silybin zorgt voor activatie van enzymsystemen die een ontgiftende werking hebben en helpt in de bestrijding tegen veelvoorkomende leverbelastingen. Silyphyt onderscheidt zich van de andere hoog gestandaardiseerde kruidenextracten door zijn optimale opneembaarheid. Phytosome™ is een gepatenteerd proces waarbij gestandaardiseerde kruidenextracten worden gebonden aan fosfolipiden (meer bepaald aan fosfatidylcholine) in een welbepaalde verhouding. Farmaco-kinetische studies hebben  uitgewezen dat de opneembaarheid van het phytosome-extract 7 à 8 maal hoger ligt dan een kruidenextract in vrije vorm met een equivalente dosis. http://www.liversupport.com/studiesindex.htm

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 à 2 maal per dag 1 capsule.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Silybin Phytosome (zuivere silybine) 120 mg, extract uit Silybum marianum (mariadistel). Gebonden aan fosfatidylcholine volgens een procedure onder patent!

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Opmerkingen

Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte en/of medicijngebruik. Goed droog en koel bewaren.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutrisan
Aflevervorm Capsules
Gamma Nutrisan Lever, blaas
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Galwerking bevorderen, Vertering bevorderen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Ander
Keyword Betere vertering
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Nutrisan SilyPhyt

Wanneer je meerdere weken minder dan 3x per week stoelgang maakt, kan je last hebben van obstipatie of verstopping. De stoelgang is dan harder doordat hij langer in de dikke darm aanwezig blijft. Verstopping kan veroorzaakt worden door je levensstijl, door geneesmiddelen die je neem of door een aandoening.

De volgende oorzaken kunnen aan de basis liggen van constipatie of verstopping:

  • een ongezonde levensstijl;
  • een aandoening (bv. diabetes, schildklierproblemen, depressie, tumor van de dikke darm);
  • geneesmiddelen (bv. ijzersupplementen, sommige verdovende pijnstillers, sommige antidepressiva, 

De vegetarische capsules (v-caps) van Nutrisan mogen geopend en opgelost worden in water. Let wel op, de geur of de smaak zal in sommige gevallen misschien niet zo aangenaam zijn.

Is het je eerste detox en wil je rustig opstarten? Dan kies je best voor de Nutrisan PuriVal Plus. Wil je een sterkere en uitgebreide detox dan kies je best voor de Nutrisan Livatox. Wil je je bij de detox vooral focussen op de lever, dan kies je best voor de Nutrisan SilyPhyt. 

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisan SilyPhyt

Heel goed product om lever en gal te zuiveren, o.a bij alcohol gebruik en vet eten, aan te raden.

Walter

Als voorjaarskuur is mariadistel het best opneembaar gebonden aan fytosomen. Als infuus heeft het geen zin. Tinctuur is ook ok.

Doreen

Had last van spijsvertering in combinatie met vele medicatie die ik moet nemen en op advies van dokter ben ik silyphyt gaan gebruiken en ik voel me stukken beter , een hele ontlasting van mijn lichaam sinds ik dit gebruik. Zeker een aanrader als je veel medicatie moet nemen

Herlinde

Ik neem dit product nog maar kort in. Ik kan nog niet geven. een waardering.

Simonne
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek