Nutrisanté Manhae Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
27,68 32,95
27,68
-16% **
prijs apotheek: 32,95*
Op voorraad
Voedingssupplement in de vorm van capsules. Het is een natuurlijke oplossing voor alle problemen van de overgang: opvliegers, nachtelijk zweten, ...
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Verzachten van de (pre)menopausale klachten zonder fyto-oestrogenen. Beschermt de huid tegen veroudering bij de overgang door het antioxidantencomplex (bètacaroteen, vitamine E, zink) in combinatie met bernagie-olie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 capsule bij de hoofdmaaltijd. Voor een optimale doeltreffendheid wordt een kuur van 4 maanden aangeraden. Indien nodig langer.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule: bètacaroteen 3 mg, vitamine E 10 mg, vitamine B9 180 µg, ijzer 5,7 mg, zink 5 mg, endofosfolipiden 15 mg, bernagie-olie 135 mg (gammalinoleenzuur 50 mg ), citrusflavonoïden 85 mg, EPA 45 mg, DHA 30 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutrisanté
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Overige
Aangewezen bij Menopauze
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisanté Manhae

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek