Nutritic Vitamines A & D Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement op basis van vitamine A en D. In de vorm van tabletten. Vitamine A draagt bij tot het behoud van een soepele huid en vitamine D bevorderd een goede botstructuur.

prijs apotheek: 8,95
7,16 -20%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Volwassenen: 1 tablet per dag innemen met een beetje water voor de de hoofdmaaltijd. Dit supplement geeft u 100% van de ADH van zowel vitamine A als vitamine D3 voor volwassenen.
Kinderen 0-6 jaar: 1 tablet om de 2 dag om in te nemen in tabletvorm of te pletten en in de zuigfles aan de melk toe te voegen.
Vitamine A (palmitate), vitamine D (cholécalciphérol); cellulose microkristalline, maltodextrine (vulstof); hydroxypropylméthylcellulose, hydroxypropylcellulose (coating); stéarate de magnésium, talc, dioxyde de silice (antiklontermiddel)
Merk Nutritic
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Beendergestel, Weerstandsverhogend
Bevat Vitamine A, Vitamine D
Doelgroep Baby en kind, Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf de geboorte, Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Marie-Anne
  18/06/2019
  Precies dat wat ik, al lang, zocht! Ik eet goed, genoeg en gezond. Multi-vitaminepreparaten zullen dus altijd te hoog gedoseerd zijn. ´Baat het niet, dan schaadt het niet´, is inmiddels allang wetenschappelijk bewezen achterhaald. Met de Eetmeter van het Voedingscentrum kwam ik er achter dat vitamines A en D nog wel een aanvulling verdienden. Dus, op zoek naar alleen die twee componenten.. eindelijk gevonden!
  Petermans Jean-Marie
  07/03/2019
  Vitaminen A en D is ideale om in het winterseizoen je vitamine D op pijl te houden