Nutrof Omega Capsules 60 stuks

12 reviews
Capsules 60 stuks
24,44 27,16
Op voorraad
24,44
-10% **
prijs apotheek: 27,16* Je bespaart: -2,72
Voedingssupplement in de vorm van capsules om de dagelijkse behoefte aan essentiële vetzuren, vitaminen, essentiële mineralen, glutathion, luteïne en zeaxanthine te vervolledigen. Geeft bescherming tegen oxidatieve stress.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen

Vitaminen, mineralen en oligoelementen die essentieel zijn voor een optimale voeding van het oog. Bescherming tegen oxidatieve stress. Nutrof Omega: De dagelijkse behoefte aan essentiële vetzuren, vitaminen, essentiële mineralen, glutathion, luteïne en zeaxanthine vervolledigen. Tegen oxidatieve stress.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 capsule per dag met een glas water bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine A 0,8 mg, C 60 mg, E 10 mg, B1 1,4 mg, B2 1,6 mg, B3 18 mg, B6 2 mg, B9 0,2 mg, B12 1 µg, Zn 7,5 mg, Mg 10 mg, Mn 1 mg, Se 25 µg, Cu 1 mg, glutathion 1 mg, luteïne 15 mg. Nutrof Omega: + 400 mg omega 3-vetzuren 70 % DHA, luteïne 20 % 50 mg, zeaxanthine 20 % 10 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nutrof
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Ogen Voedingssupplementen
Bevat Luteïne, Mineralencomplex, Omega 3, Vitaminen B-complex
Keyword Ogen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Nutrof Omega

Het is de beste die ik heb geprobeerd voor de gezondheid van de ogen in het algemeen, ik bedoel dat beschermt het emmetropische oog (normale oog), zoals l @ s die gebruik maken van een bril en / of contactlenzen zoals in mijn geval. Ik heb andere producten geprobeerd, maar ik zal deze voor altijd houden, ik raad het iedereen aan zonder enig probleem, want het is zeer gezond en door de manier waarop je eigenschappen hebt tegen vrije radicalen, eenvoudig gezegd wat onze huid van buitenaf beschadigt, vult aan en herstelt alle oxidatieve ¡¡¡r je kunt niet om meer vragen!!!!. De groeten aan iedereen. À toute à l'heure. CHELI 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

CHELI

ik ben tevreden op advies van mijn oogarts neem ik dat en voel mij daar goed bij

vanderleyden maurice

omdat ik een erfelijke oogziekte heb, heeft de oogarts deze pillen me aangeraden om de ziekte af te remmen ,ik pak deze al 5 jaar en de oogziekte stagneert, dus voor mij enkel positieve reactie voor dit produkt

sonja

Dit heeft zeer zeker geholpen bij mijn doge ogen. Na maanden van : Slecht zicht, chronisch ontstoken ogen, dikke ogen en lenzen niet meer kunnen dragen, nu een oplossing gevonden. Na een week of drie gebruik was ik op consult bij opticien. Hij was verbaasd over de conditie van mijn ogen en vroeg wat ik had gedaan aan oogzorg. Niet alleen Nutrof, maar ook dagelijkse reiniging met Blephasol, druppelen met HyloGel en vitaPos voor de nacht. Maar eerlijk is eerlijk. Na toevoeging van Nutrof aan deze routine ging het echt stukken beter en kan ik zelfs mijn multifocaal lezen weer gebruiken.

Kaykani

Voorgeschreven door de tandarts aan mijn vrouw

Robert

Ik neem dit product op aanraden van mijn oogarts daar er in mijn directe omgeving (ouder en zussen) oogproblemen zijn.

Adriaan

Ik neem dit product op advies van mijn vorige oogarts ter ondersteuning van mijn gezichtsvermogen. Mijn huisarts en huidige oogarts staan er eveneens positief tegenover

edmond

Product bevalt goed Gebruik het al jaren vanwege macula degeneratie

Martien

Op aanraden van mijn vorige oogarts neem ik dit product reeds meerdere jaren met grote tevredenheid. Ook mijn huidige oogarts en huisarts staan er positief tegenover.

EDMOND

Op advies van de oogarts neem ik dit nu al enkele jaren. Ik ben diabeticus en dan moet je je ogen goed verzorgen en opvolgen. Nutrof helpt daarbij zegt de oogarts.

Jenny

De oogarts raad het aan ,kan niet in de sterren kijken en wij moeten er in geloven want je hebt geen andere keuze.Als je maar over het zicht van een oog beschikt neem je geen risico's

Tijmen

Mijn zicht ging zeer snel de verkeerde richting uit.Leeftijdsgebonden maculadegenereatie (LMD).Met het innemen van dit voedingssuplement verbeterden mijn zicht terug.

Monique
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek