Oenobiol Gewichtsverlies Binder 3 in 1 Capsules 60 stuks

Oenobiol Binder 3 in 1 is een medisch hulpmiddel op basis van een gepatenteerd vezelcomplex: het bindt de suikers en de koolhydraten; het bindt vetten en verhoogt het verzadigingsgevoel.

prijs apotheek: 39,80
35,82
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Voor volwassenen met overgewicht die gewicht willen verliezen. Geschikt voor personen met een BMI boven of gelijk aan 25.
In te nemen met een glas water, bij aanvang van het middag- of avondmaal. Deze behandeling aanhouden gedurende 15 opeenvolgende dagen (1 doos), 1 maal hernieuwen (2 dozen). Na een pauze van 5 dagen, mag de behandeling herstart worden voor opnieuw maximaal 30 dagen.
Gepatenteerd vezelcomplex, 100% natuurlijk (wortel-, haver- en appelvezels); capsulewand: hydroxypropylmethylcellulose; anti-klontermiddel: magnesiumstearaat. Bevat gluten.
Dit medisch hulpmiddel moet gebruikt worden in het kader van een gezonde levensstijl en niet als alternatief voor een gevarieerd en evenwichtig dieet. Voorbehouden voor volwassenen. Niet toedienen aan zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, zonder medisch advies. Af te raden bij personen met een allergie of intolerantie voor wortel, haver (gluten) en appel.
Niet gebruiken indien uw body mass index (BMI) minder is dan 18,5.

Dit medisch hulpmiddel kan de bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Het is aangeraden aan diabetici om hun arts te raadplegen voor elke behandeling. Bij een lopende behandeling, vraag advies aan uw arts of apotheker voordat u begint met dit hulpmiddel in te nemen.

Het is aangeraden om de inname van andere medicijnen (bijvoorbeeld anticonceptiemiddelen), vitaminen, essentiële vetzuren en Oenobiol Binder 3 in 1® te spreiden; respecteer een interval van minimum 4 uur tussen de inname van beide producten. Respecteer de houdbaarheidsdatum. De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden
Merk Oenobiol
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Vetopname verminderen, Vet verbranden
Bevat Appel
Doelgroep Man, Vrouw
Smaak Zonder specifieke smaak
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!