Oenobiol Zon intensief anti-age Capsules 30 stuks

Voedingssupplement met zink, selenium, vitamine C en lycopeen uit tomaten, in de vorm van capsules. Draagt om de huid voor te bereiden van binnenuit op de blootstelling aan de zon en zo te helpen beter te bruinen en het behoud van zijn jeugdigheid.

prijs apotheek: € 24,90
14,94
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Voorbereiden van de huid op de zon, sneller bruin en anti-age.
1 capsule per dag bij een maaltijd:
- Ten minste 15 dagen vóór de blootstelling aan zonlicht of UV om de huid voor te bereiden,
- Tijdens de blootstelling,
- Na blootstelling om het bruin te verlengen.
Huile de Lin, Gélatine (Agent d'Enrobage), Extrait de Tomate, Vitamine C, Glycérine (Agent d'Enrobage), Biglycinizate de Zinc, Eau Purifiée (Agent d'Enrobage), Stéarates de Glycérol (Épaississant), Vitamine E d'origine naturelle, Sorbitol (Agent d'enrobage), Extrait de Tagète, Complexe de sélénium (Glycine, Sélénite de Sodium, Farine de Riz, Cellulose Microcristalline), Oxydes de fer (Colorants), Silice (Anti-Agglomérant).
Merk Oenobiol
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen bescherming tegen de zon Voorbereiden op de zon
Supplementen voor de huid Bescherming tegen de zon

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Myster
  19/07/2017
  Zeer goed product! De huid is erg goed beschermd tegen de zon!
  Vera
  22/08/2016
  Jaren neem ik al oenobiol een maand voor ik in de zon ga, ik neem ze heel de zomer door, zo blijf ik een mooi kleurtje behouden !
  Anita
  20/07/2016
  Ik neem deze al jaren een maand voor ik op reis vertrek en ter plaatse. Geen last meer van uitslag (allergie) op decolleté, binnenkant knieën ed.