02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Oenobiol Zon intensief duopack Capsules 2x30 stuks

3 reviews
Capsules 2x30 stuks
26,11 42,80
Op voorraad
26,11
-39% **
prijs apotheek: 42,80* Je bespaart: -16,69
Voedingssupplement dat de huid voorbereidt op de zon en het bruinen activeert.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Om het bruinen voor te bereiden, te stimuleren en te verlengen. Oenobiol Zon Intensief:  Draagt bij tot een sublieme en langdurige bruine kleur.  Lycopeen en luteïne: natuurlijk pigmenten die werken als een interne filter. Selenium, omega 3 en vitamine E: antioxidanten die bijdragen tot de bescherming van de cellen tegen schade door oxidatie. Oenobiol Zon Intensief Anti-aging: Om beter te bruinen en de jeugdigheid van de huid te helpen behouden.  Formule van Zon Intensief met extra :  Vitamine C: speelt een essentiële rol bij de synthese van collageen, een structuureiwit van de huid. Zink: huidbeschermer. Resultaat: 19 % meer natuurlijk bruin (1) 12 % meer zontolerantie (1) 96 % klanttevredenheid   (1) Photoprotective properties of Oenobiol ® Solaire food supplement – Data from a randomized clinical trial. ( n = 50, 10 weeks) (2008).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 capsule per dag tijdens de maaltijd. 1 maand voor, tijdens en na de blootstelling aan zonlicht om uw bruine teint langer te behouden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Oenobiol Zon Intensief: lycopeen afkomstig uit tomatenextract 6 mg, bètacaroteen afkomstig uit wortelextract 4,8 mg, luteïne 5 mg, selenium 75 µg, vitamine E 10 mg, protiden 1,87 mg, lipiden 35,3 mg, gluciden 26,5 mg. Energetische waarde: 4,2 kcal/17,3 kJ. Oenobiol Zon Intensief Hydraterend: lycopeen uit tomatenextract 6 mg, bètacaroteen (algenextract) 4,8 mg, luteïne 5 mg, selenium 75 µg, vitamine E 10 mg, vlasdodderolie (Camelina) rijk aan omega 3 272 mg, protiden 1,87 mg, lipiden 35,3 mg, gluciden 26,5 mg. Energetische waarde: 4,2 kcal/17,3 kJ. Oenobiol Zon Intensief anti-aging: bevat nog extra zink en vitamine C.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Opmerkingen

Beschermt niet tegen zonneslag. Een zonnecrème en zonnebril blijven noodzakelijk.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Oenobiol
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen bescherming tegen de zon Voorbereiden op de zon
Supplementen voor de huid Bescherming tegen de zon
Keyword Gemengde tot normale huid, Hydraterend
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Oenobiol Zon intensief duopack

Ik gebruik het Oenobiol-assortiment al jaren om mijn huid voor te bereiden op de zon en dit jaar heb ik de tabletten aan mijn tienerdochters gegeven. Er is een specifiek product voor elk huidtype, het is geweldig!

Simona

Ik gebruik het Oenobiol-assortiment al jaren om mijn huid voor te bereiden op de zon en dit jaar heb ik de tabletten aan mijn tienerdochters gegeven. Er is een specifiek product voor elk huidtype, het is geweldig!

simona

goed product, ik doe een kuur elk jaar

Fabienne
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek