02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Omnibionta 3 Vitality & Energy Tabletten 90 stuks

Tabletten 90 stuks
42,52 55,95
Op voorraad
42,52
-24% **
prijs apotheek: 55,95* Je bespaart: -13,43
Voedingssupplement op basis van microbiotische stammen, vitaminen en mineralen in de vorm van tabletten met verlangde vrijgave. Ter ondersteuning van de weerstand, het verminderen van vermoeidheid en het behoud van energie tijdens de dag.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Omnibionta3® Vitality & Energy is een voedingssupplement dat microbiotische stammen, vitamines en mineralen combineert, ontworpen om de energie en het immuunsysteem van volwassenen te ondersteunen. Omnibionta3® Vitality & Energy combineert micronutriënten die helpen om energie te behouden tijdens de dag, en vermoeidheid te verminderen.

Om bij te dragen tot een normaal energieleverend metabolisme en de vermindering van vermoeidheid, bevat Omnibionta3® Vitality & Energy onder andere de vitamines B6, B12 en ijzer. Vitamines D, C en zink dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

Bovendien, dankzij zijn specifieke productietechnologie geeft Omnibionta3® Vitality & Energy bepaalde vitamines vrij die het energieleverend metabolisme ondersteunen en die niet door het lichaam kunnen worden opgeslagen – vitamine B1, B2, B3, B5, B6 en vitamine C – op basis van verlengde vrijgave (tijdens 6 uren).
Omnibionta3® Vitality & Energy bevat ook Ginseng.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vermoeidheid, weerstand en energie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet 's morgens of 's middags met een glas water. 

Enkel geschikt voor volwassenen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

L-ascorbinezuur; vulstoffen: E460(i), E 341; inuline; stabilisator: E 464; magnesium oxide; stabilisator: E 463; dextrose;maltodextrine; nicotinamide; calcium D-panthothenaat; antiklontermiddelen:E 470b,E 551, E 553b; ijzersulfaat;dextrine; drager:E 170; zetmeel; riboflavine-5'-fosfaat; zink oxide; vulstoffen:E 1202, E 468; thiamine mononitraat; wortelextract ginseng (PanaxGinseng C.A. Meyer); pyridoxine hydrochloride; bereidingvan de microbioticaLactobacillus gasseri PA 16/8, Bifidobacterium bifidum MF 20/5, Bifidobacterium longum SP 07/3 (sporen van melk, soja en vis); drager: E 414; suiker; kleurstof; E 172;pteroylmonoglutaminezuur (folaat);D-biotine; kaliumjodide; zuurregelaar: E 330; cholecalciferol; cyanocobalamine. 

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Omnibionta
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Vermoeidheid, Weerstandsverhogend
Bevat Ginseng, Mineralencomplex, Probiotica, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Omnibionta 3 Vitality & Energy

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Omnibionta 3 Vitality & Energy

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek