02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

  • Home
  • Omnibionta 3 Vitality & Energy Tabletten 90 stuks

Omnibionta 3 Vitality & Energy Tabletten 90 stuks

Tabletten 90 stuks
43,96 49,95
Op voorraad
43,96
-12% **
prijs apotheek: 49,95* Je bespaart: -5,99
Voedingssupplement op basis van microbiotische stammen, vitaminen en mineralen in de vorm van tabletten met verlangde vrijgave. Ter ondersteuning van de weerstand, het verminderen van vermoeidheid en het behoud van energie tijdens de dag.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Omnibionta3® Vitality & Energy is een voedingssupplement dat microbiotische stammen, vitamines en mineralen combineert, ontworpen om de energie en het immuunsysteem van volwassenen te ondersteunen. Omnibionta3® Vitality & Energy combineert micronutriënten die helpen om energie te behouden tijdens de dag, en vermoeidheid te verminderen.

Om bij te dragen tot een normaal energieleverend metabolisme en de vermindering van vermoeidheid, bevat Omnibionta3® Vitality & Energy onder andere de vitamines B6, B12 en ijzer. Vitamines D, C en zink dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

Bovendien, dankzij zijn specifieke productietechnologie geeft Omnibionta3® Vitality & Energy bepaalde vitamines vrij die het energieleverend metabolisme ondersteunen en die niet door het lichaam kunnen worden opgeslagen – vitamine B1, B2, B3, B5, B6 en vitamine C – op basis van verlengde vrijgave (tijdens 6 uren).
Omnibionta3® Vitality & Energy bevat ook Ginseng.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vermoeidheid, weerstand en energie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet 's morgens of 's middags met een glas water. 

Enkel geschikt voor volwassenen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

L-ascorbinezuur; vulstoffen: E460(i), E 341; inuline; stabilisator: E 464; magnesium oxide; stabilisator: E 463; dextrose;maltodextrine; nicotinamide; calcium D-panthothenaat; antiklontermiddelen:E 470b,E 551, E 553b; ijzersulfaat;dextrine; drager:E 170; zetmeel; riboflavine-5'-fosfaat; zink oxide; vulstoffen:E 1202, E 468; thiamine mononitraat; wortelextract ginseng (PanaxGinseng C.A. Meyer); pyridoxine hydrochloride; bereidingvan de microbioticaLactobacillus gasseri PA 16/8, Bifidobacterium bifidum MF 20/5, Bifidobacterium longum SP 07/3 (sporen van melk, soja en vis); drager: E 414; suiker; kleurstof; E 172;pteroylmonoglutaminezuur (folaat);D-biotine; kaliumjodide; zuurregelaar: E 330; cholecalciferol; cyanocobalamine. 

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Omnibionta
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Vermoeidheid, Weerstandsverhogend
Bevat Ginseng, Mineralencomplex, Probiotica, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Omnibionta 3 Vitality & Energy

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek