02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
26-09-2022 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Wat kan je doen met onzuiverheden en een huid met neiging tot acne?

Geschreven door O. acne gelaatsverzorging

Acne is wereldwijd de belangrijkste reden om een dermatoloog te raadplegen en treft miljoenen mensen van alle leeftijdsgroepen, daarnaast kunnen de oorzaken complex zijn. De acnecyclus start lang voordat een puistje verschijnt, het begint met overtollig talg dat de poriën verstopt, waarna bacteriën gaan woekeren en puistjes ontsteken. Het is ook aangetoond dat mensen met een onzuivere huid ook een verzwakte huidbarrière en minder ceramiden in de huid hebben.

CeraVe introduceert de Anti-onzuiverheden lijn, die bestaat uit de Anti-Onzuiverheden Reiniging, Anti-Onzuiverheden Crème en het Anti-Onzuiverheden Serum, die de cyclus van een onzuivere huid aanpakt door de puistjes te verminderen en tegelijkertijd de huidbarrière te helpen herstellen. 

De innovatie: Unieke formules die de vicieuze cirkel van een onzuivere huid helpen te doorbreken in slechts drie stappen


CeraVe’s nieuwe parfum- en alcoholvrije Anti-Onzuiverheden Reiniging en Anti-Onzuiverheden Crème zijn een milde, efficiënte, dagelijkse routine van unieke formules met onzuiverheden bestrijdende ingrediënten om puistjes te bestrijden, die de vicieuze cirkel van overtollig talg en verstopte poriën aanpakt, zonder de huidbarrière te verstoren. 

 

Stap 1: CeraVe’s Anti-Onzuiverheden reiniging zuivert imperfecties en verwijdert overtollig talg zonder de huidbarrière te verstoren


CeraVe’s parfum- en alcoholvrije, pH gebalanceerde reiniger reinigt op milde wijze door vuil en olie te verwijderen zonder trekkerig gevoel, droogte of ongemak. De zuiverende gel-to-foam formule - voor het gezicht - bevat puistjes-bestrijdend salicylzuur, niacinamide, en olie-absorberende hevtorietklei om onzuiverheden en overtollig talg te verwijderen. 

 

Stap 2: CeraVe’s Anti-Onzuiverheden verzorging vermindert onzuiverheden en herstelt de huidbarrière om puistjes drastisch te verminderen zonder ongemak


Wanneer je CeraVe’s eerst alcoholvrije verzorging met geltextuur 1x per dag gebruikt, helpt het onvolkomenheden te verhelderen en zichtbare puistjes te verminderen in slechts 3 dagen zonder de beschermende huidbarrière te verstoren. 

 

Stap 3: CeraVe’s Anti-Onzuiverheden serum helpt de zichtbaarheid van vlekjes na puistjes en zichtbare poriën te verminderen terwijl het huidoppervlak wordt verfijnd


CeraVe’s Anti-Onzuiverheden serum helpt de textuur van jouw huid te egaliseren door vlekjes na puistjes te verminderen, poriën zichtbaar te verkleinen en het huidoppervlak te verbeteren. 

“Een innovatieve oplossing voor acne met klinisch geteste resultaten” 
 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels