02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
05-12-2017 | Algemeen welzijn

Wees op je opperbest tijdens de eindejaarsfeesten!

Hoera, binnenkort komen de feestdagen er weer aan! Oh ooow, zie je er als Sneeuwwitje uit in je prachtige avondjurk? Je bent niet zeker of je je kleren nog wel dicht krijgt na al dat eten? Vrees je al voor de maagpijn die over het algemeen volgen op deze feestmarathon? Ontdek onze 4 helpende handjes voor geslaagde eindejaarsfeesten, zonder alle neveneffecten!

 

1.    Een helpend handje om vetten te elimineren

Ook al is het nog maar enkele dagen tot de feestdagen, er is altijd tijd voor een kleine last minute inspanning. Zoals steeds zijn een gezonde en evenwichtige voeding samen met sporten essentieel voor het verbranden van vetten en om je in topvorm te voelen.

Dit is echter niet altijd voldoende om kilo's te verliezen. En als we dan nadenken over wat er ons weer te wachten staat op tafel tijdens Kerstmis en Nieuwjaar, dan zien we de kilo's zo op ons afkomen!

Je kan dus op een helpend handje rekenen van bepaalde producten en voedingssupplementen die de vetten in het eten gaan verbranden. Andere voedingssupplementen kunnen er dan weer voor zorgen dat de opname van vetten die je opeet verminderd wordt (ze worden dus geëlimineerd in plaats van opgeslagen). Dit is bijvoorbeeld zo bij de XLS Medical supplementen.

PS Deze producten bestaan ook in stickvorm. Deze zijn gemakkelijk, snel en discreet in gebruik, maar ook handig om mee te nemen voor onderweg.

Bepaalde voedingssupplementen verbranden de vetten die in het voedsel zitten, anderen gaan de opname van de vetten die je tot je neemt verminderen.

 

2.    Een helpend handje om verteringsproblemen te vermijden

Ja, wie eindejaarsfeesten zegt, zegt overvloedig en vettig eten; halloooo maagpijn, een zware maag en problemen met de vertering!

Voorkom ze of handel tijdig door bepaalde etenswaren te vermijden en wapen je met bepaalde voedingssupplementen die bevorderlijk zijn voor het verteringsproces. Zo kan ook jij genieten van het heerlijke eten zonder dat je de dag nadien op de blaren moet zitten.

NB: bepaalde voedingssupplementen kunnen helpen om de darmflora te herstellen en om problemen zoals diarree en constipatie te vermijden.

 

3.    Een helpend handje om je lichaam te zuiveren

Om verteringsproblemen, problemen met de lever, huid, enz. te vermijden, is er niets zo goed als een goede detoxkuur! En een paar dagen voor de eindejaarsfeesten is het dan ook het ideale moment om een detoxkuur te volgen. In feite zal dit er voor zorgen dat het teveel aan voedsel geëlimineerd zal worden en dat voedingsstoffen die gaan ontbreken tijdens deze periode zo aangevuld kunnen worden. Om dit te doen kan je opteren voor natuurlijke producten, zoals deze van Natural Energy bijvoorbeeld.

Opgepast: begin je detoxkuur minstens 1 week op voorhand, want de eliminatie van de gifstoffen kan puistjes veroorzaken! Begin op tijd, de detoxkuur zal je helpen om je beter te voelen, voor, tijdens en na de feesten.

Een paar dagen voor de eindejaarsfeesten is het het ideale moment om een detoxkuur te volgen.

 

4.       Een helpend handje voor een mooie, gebruinde huid

Wil je er opperbest uitzien in je avondjurk? Helaas, de laatste tijd hebben we niet veel zon meer gezien. Dus zeg maar hallo tegen witte beentjes tijdens de feestdagen!

Voor een mooie, gebruinde huid in enkele ogenblikken en zonder risico voor de huid (wat het geval is bij zonnebanken), kan je best kiezen voor een goede zelfbruiner. Kies voor een kwaliteitsproduct dat zich gemakkelijk laat uitsmeren, zodat je vlekken vermijdt en een mooie, egale huid hebt tijdens de feesten.

PS voor een snel en gemakkelijk gebruik, kan je ook een zelfbruiner in de vorm van doekjes kiezen. Gemakkelijk om overal mee te nemen!

Voor een mooie, gebruinde huid in enkele ogenblikken en zonder risico voor de huid (wat het geval is bij zonnebanken), kan je best kiezen voor een goede zelfbruiner.


Zo ben je klaar om met volle teugen en in topvorm van de feestdagen te genieten! Het Viata team wenst je alvast fijne feesten en een prettig eindejaar!

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels