02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Opsite Flexifix 5cmx1m

3 reviews
5cmx1m
5,07 5,83
Op voorraad
5,07
-14% **
prijs apotheek: 5,83* Je bespaart: -0,76
Niet-steriele transparante zelfklevende film op rol. Voor het fixeren van verbanden en kompressen. Tevens voor bescherming van de huid. Waterbestendig.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Transparante zelfklevende polyurethaanfilm op rol. Voor het waterdicht afdekken van compressen en verbanden. Als huidbescherming bij frictie en incontinentie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

De huid reinigen en drogen. De film op de gewenste lengte afknippen. Indien voor fixatie van kompressen, de film aan elke zijde van het kompres minstens 3 cm laten uitsteken. De strook aan één uiteinde ongeveer 2 mm in de breedte uitrekken, zodat de schutbladen aan beide zijden van de film in het midden gesplitst worden. De twee delen van het schutblad, dat de kleefmassa beschermt, verwijderen. OpSite op de gereinigde en gedroogde huid kleven. Aan de randen goed aandrukken om de film volledig aan de huid te laten kleven. Op gebogen oppervlakken (hiel, elleboog) is het handig een 3-tal smalle stroken film elkaar te laten overlappen. Vervolgens het groene raster verwijderen. Daarna OpSite nog eens extra aandrukken op de huid. Om de film te verwijderen: deze aan één hoekje losmaken en langzaam uitrekken in een beweging die evenwijdig loopt met de huid. Dit is pijnloos voor de patiënt en voorkomt beschadiging van broze huid. Het gebruik van ether is te vermijden. Oplossen van de kleeflaag kan gebeuren met Remove. Speciale applicatietechnieken Hiel/elleboog/knie Stuit

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Opsite
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Hechtpleisters
Keyword Transparant, Waterproof
Zelfklevend? available
Steriel? not available
Waterresistent? available

Laatste reviews en ervaringen met Opsite Flexifix

Prima product, doet precies wat het belooft.

Mark

Heb er een hele dag mee in het water gestaan! Niet verschoven, niet losgegaan, kortom, Een perfecte waterdichte oplossing als je een open litteken wilt beschermen in het zwembad! Komt ook piinloos en makkelijk los van de huid.

Corien

Handig , kan er ook mee douchen .

Ilse
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek