Opticalmax Hyaluron plus Unidosis 20x05ml

Oogdruppels in handige uniedosissen voor onmiddellijke en langdurige verlichting van matig tot ernstig droge ogen als gevolg van omgevingsfactoren, moderne levensstijl (beeldschermwerk, autorijden …), leeftijd, contactlenzen of andere externe invloeden; het droge ogen syndroom. Verhoogt het draagcomfort van contactlenzen.

prijs apotheek: 15,95
14,36
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Eigenschappen

Opticalmax - Blauwe druppels: Voor wie? Als je last hebt van gespannen ogen na een lange dag. In geval van roodheid in de ogen na een nachtje uitgaan. Als je je stralende blik terugwilt. Met een paar druppels Opticalmax - Blauwe druppels worden je ogen witter en krijgen ze hun natuurlijke helderheid en glans terug! Producteigenschappen: Blauwe druppels gebaseerd op een mix van gedistilleerde bloemenwaters. Verwijdert roodheid in de ogen na een lange dag of nacht. Reeds meer dan 50 jaar een succesvol product in Frankijk. Aanbevolen door Franse fotografen en visagisten. Werking: De gedistilleerde bloemenwaters, samengesteld uit korenbloem, akkerhoningklaver, toverhazelaar, kamille en vlier, verzachten en hydrateren het hoornvlies. Ze verminderen oogstress na lange visuele activiteit en zorgen voor stralende ogen door het wit in de ogen optisch witter te maken.

Opticalmax - Lipomyst: Voor wie? Als je last hebt van droge en vermoeide ogen. Als je niet graag oogdruppels in je ogen aanbrengt. Als je liever voor een snellere en makkelijkere manier kiest om droge ogen te behandelen. Probeer Opticalmax Lipomyst en ervaar de nieuwe manier om droge en vermoeide ogen te hydrateren! Producteigenschappen: Oogspray om aan te brengen op GESLOTEN oogleden. Kan overal en op elk moment gebruikt worden zonder een spiegel te moeten gebruiken. Kan gebruikt worden met contactlenzen en make-up. Herstelt de verstoorde lipidenlaag van de traanfilm, een van de hoofdoorzaken van droge ogen. Werking: De lipidenlaag is de buitenste laag van de traanfilm die de verdamping van het traanvocht verhindert. Als de lipidenlaag verstoord is door bijvoorbeeld langdurig beeldschermwerk of vermoeidheid, verdampt het traanvocht te snel. In 80 % van de gevallen is dit de oorzaak van droge ogen. Lipomyst is gebaseerd op een innovatieve liposoomtechnologie die de verstoorde lipidenlaag herstelt.

Opticalmax - Verzachtende oogdruppels: Voor wie? Als je last hebt van droge, jeukende, geïrriteerde of waterige ogen. Als je allergiegevoelige ogen hebt. Als je op zoek bent naar een natuurlijk product dat zeer goed getolereerd wordt door je ogen. Als je een product dagelijks zonder beperkingen wilt gebruiken. Opticalmax - Verzachtende oogdruppels is een 100 % biocompatibel product en is daarom een perfecte oplossing voor iedereen die dagelijks last heeft van droge ogen! Producteigenschappen: Fysiologische formule op basis van gezuiverd zeewater, verrijkt met een natuurlijk mineralencomplex. Bevat dezelfde mineralen en heeft dezelfde pH als ons natuurlijk traanvocht. 100 % natuurlijk en kan zonder risico dagelijks gebruikt worden. In handige monodoses om alle symptomen van droge ogen te verlichten. Werking: Deze biocompatibele formule met natuurlijk mineralencomplex verzacht de irritatie en het jeukende gevoel bij droge ogen en zorgt voor het behoud van een gezond hoornvlies. Opticalmax - Verzachtende oogdruppels zijn geïnspireerd op het natuurlijke traanvocht van de ogen waardoor ze volledig natuurlijk aanvoelen en het traanvocht opnieuw aanvullen waar nodig. Gebruik: Maak één tube los en draai de tip eraf. Kijk naar boven en trek het onderste ooglid voorzichtig naar onderen. Houd de tube in de andere hand en druppel enkele druppels in de ooghoek. Gooi de tube na gebruik weg, zelfs als er nog wat oplossing in zit om het risico op (verdere) infectie te vermijden. Er geldt geen dosisbeperking omdat de producten geen bewaarmiddelen bevatten. Ze mogen dus dagelijks zo vaak als nodig gebruikt worden. Geschikt voor volwassenen en kinderen. Ingrediënten: Calcium, magnesium, kalium, selenium, natrium en zink.

Opticalmax - Relaxerend oogbad: Voor wie? Als je last hebt van droge, jeukende, geïrriteerde of waterige ogen. Als je allergiegevoelige ogen hebt. Als je op zoek bent naar een natuurlijk product dat zeer goed getolereerd wordt door je ogen. Als je een product dagelijks zonder beperkingen wilt gebruiken. Opticalmax - Relaxerend oogbad is een 100 % biocompatibel product en is daarom een perfecte oplossing voor iedereen die dagelijks last heeft van droge ogen! Producteigenschappen: Fysiologische formule op basis van gezuiverd zeewater, verrijkt met een natuurlijk mineralencomplex. Bevat dezelfde mineralen en heeft dezelfde pH als ons natuurlijk traanvocht. 100 % natuurlijk en kan zonder risico dagelijks gebruikt worden. In handige monodoses om de ogen grondig te reinigen en vervuilend stof en allergenen weg te spoelen. Werking: Deze biocompatibele formule met natuurlijk mineralencomplex verzacht de irritatie en het jeukende gevoel bij droge ogen en behoudt een gezond hoornvlies. Opticalmax - Relaxerend oogbad is geïnspireerd op het natuurlijke traanvocht van de ogen waardoor het product volledig natuurlijk aanvoelt. Het vult het traanvocht opnieuw aan waar nodig. Gebruik: Maak één tube los en draai de tip eraf. Kijk naar boven en trek het onderste ooglid voorzichtig naar onderen. Knijp op de tube om het oog met de oplossing te spoelen. Regel de stroom door harder of zachter op de tube te duwen. Gooi de tube na gebruik weg, zelfs als er nog wat oplossing in zit om het risico op (verdere) infectie te vermijden. Er geldt geen dosisbeperking omdat de producten geen bewaarmiddelen bevatten. Ze mogen dus dagelijks zo vaak als nodig gebruikt worden. Geschikt voor volwassenen en kinderen. Ingrediënten: Calcium, magnesium, kalium, selenium, natrium en zink.
Merk Opticalmax
Aflevervorm Unidosis
Type product Medisch hulpmiddel
Ogen Behandelende oogpreparaten
Type oogproducten Bevochtigend/kunsttranen
Steriel? available
Zonder parabenen? available
Zonder benzalkoniumchloride? available
Zonder EDTA? available

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!