02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Optim Serenity Capsules 30 stuks

Capsules 30 stuks
20,26 23,90
Op voorraad
20,26
-15% **
prijs apotheek: 23,90* Je bespaart: -3,64
Voedingssupplement op basis van ashwagandha en rhodiola, in de vorm van plantaardige capsules. Ondersteunt het zenuwstelsel in tijden van stress of mentale vermoeidheid.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules per dag in te nemen in de ochtend met een glas water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

300 mg ashwagandha (Withania somnifera L. Dunal) wortelextract gestandaardiseerd op 8% withanolides; 100 mg Rhodiola rosea L. wortelextract gestandaardiseerd op 3% rosavins en 1% salidroside; Coating: capsule (hydroxypropylmethylcellulose); Bulkstof: microkristallijne cellulose.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen. Patiënten die onder psychiatrische behandeling staan, worden geadviseerd om hun arts te raadplegen voordat ze Rhodiola rosea-extract en/of ashwagandha nemen. Niet aanbevolen voor mensen die benzodiacepine (slaperigheid) gebruiken, met hyperthyreoïdie als gevolg. Omwille van zijn antidepressieve werking wordt Rhodiola rosea niet aanbevolen bij bipolaire mensen (manische fasen).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Optim
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Bevat Ashwagandha, Rhodiola rosea
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag
Keyword Geestelijke inspanning, Stress, Stress vermoeidheid
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Optim Serenity

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Ashwaghandha kan leiden tot een versterking van de werking van je antidepressiva, daarom is het aangewezen dit altijd eerst bij je behandelende arts te bespreken

Het gelijktijdig gebruik van rhodiola supplementen met MAO-remmers, een specifieke groep antidepressiva, is afgeraden omwille van het feit dat er ernstige bijwerkingen kunnen optreden.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Optim Serenity

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek