(2)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Tom Verbeeck uit Tessenderlo schreef:
  Snel geleverd
  Goedkoper dan bij de apotheek
 • Dirk Snoeck uit Eeklo schreef:
  Goed product
  Goede prijs , correcte levering.
 • Stefan Roovers uit Sint-Lenaarts schreef:
  snel,correct.
  perfect !!

Organisch silicium G5 zonder bewaarmiddel Oplossing 1000ml

Voedingssupplement op basis van organisch silicium. In het menselijk lichaam komt silicium voor in alle cellen, waar het een beschermende rol speelt. Het komt het meest voor in dalende volgorde in het skelet, de huid, het tandglazuur, de aorta, de ooglens, het spierweefsel, de pancreas, de schildklier, de lever, de nieren en het hart. Silicium is een essentieel bestanddeel dat voor stevigheid zorgt. Zonder bewaarmiddelen.

prijs apotheek: 41,50 *
37,35
-10% online korting **
Tijdelijk geen voorraad
product.view.content.addfavourite
 • Gratis levering mogelijk*
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Onderhouds- en preventiekuur:3 keer 10 ml per dag, 10 min. voor de maaltijd of 2 uur erna (op de nuchtere maag). 2 keer gedurende 2 tot 3 maanden per jaar, of 1 tot 6 maanden naar behoefte.Voortdurend gebruik mogelijk, zonder schadelijke effecten of bijwerkingen.Hou de vloeistof twee minuten in de mond alvorens door te slikken.Onverdund gebruiken.Intensieven kuur:3 keer 30 ml per dag (= 3 volle doseerdoppen).Gedurende 1 tot 6 maanden of naar behoefte.Begin met 3 keer 10 ml per dag. Als er na een week geen verandering merkbaar is, neemt u 2 keer 20 ml en eventueel een week later 3 keer 30 ml.Vaak heeft het lichaam tijd nodig om weer voldoende silicium op te slaan. Het kan een week, een maand of zelfs zes maanden duren voor u resultaten behaalt.


Water, Organisch silicium (monomethylsilanetriol), Kalium, Fosfaat, ZONDER BEWAARMIDDELEN

Voorzorgsmaatregelen: Dit product is geen geneesmiddel. Gebruiken als onderdeel van een gevarieerde voeding, evenwichtige en een gezonde levensstijl. Niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis. Buiten het bereik van kinderen bewaren.
Merk Bioticas
Aflevervorm Oplossing
Type product Voedingssupplementen
Bevat Organisch silicium
Keyword Soepele gewrichten
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Laurence
  01/07/2020
  Een van de beste siliconen op de markt. Ik maak kuren en gebruik het ook als een spray op het gezicht (lotion) en het haar, verfrissend en regenererend voor de huid, zo nuttig ook in het geval van zonnebrand.
  mojgan dr nowroozi
  16/10/2019
  Ik ben zeer tevreden over de verzending (snel en snel) en over het product. De nagels en het haar zijn veel dikker en glanzender geworden. Ik zal het product alleen aanbevelen en hier opnieuw bestellen.
9,4 / 10
 • Anne-Mie uit As schreef:
  1ste maal besteld, na 2 dagen bestelling geleverd.... Top!
  100% tevreden.... Top!
 • Linda Hoest Pharazyn uit Peralada schreef:
  snelle levering in buitenland
  Ik neem al jaren A vogel, dit zijn een van de beste produkten. Ik heb contact opgenomen per chat met Viata, en ze hebben mij heel goed en snel verder geholpen. Ook was het een snelle levering, op 4 dagen bij ons thuis in Spanje
 • Nancy uit Lennik schreef:
  Uitstekende service
  Snelle en correcte bediening
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek