02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Orgitan Care Kauwtabletten 15 stuks

Kauwtabletten 15 stuks
11,76 15,08
Op voorraad
11,76
-23% **
prijs apotheek: 15,08* Je bespaart: -3,32
Dit voedingssupplement is op basis van probiotica, met een aangename ananas-smaak. Dagelijks gebruik van Orgitan Care helpt bij een verstoorde darmwerking (vb chronische diarree, diarree na antibiotica-gebruik, winderigheid, een opgeblazen gevoel,...). Orgitan Care versterkt en vermeerdert de darmflora. De Orgitan Care-tabletten kunnen ingeslikt worden, of opgekauwd worden. Dit product mag gebruikt worden bij zwangerschap, bij borstvoeding, en is geschikt voor kinderen en volwassenen. Voorheen heette dit product Norgitan Care, de samenstelling is echter ongewijzigd.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De Orgitan-producten hebben een geoptimaliseerde werking : ze hebben een enterieke coating die zorgt dat de GI Survival Rate 100 % is (versus 25 % bij andere preparaten). Andere preparaten stoppen wel 10 keer meer darmflora in een gelule, maar hebben een pH-gevoelige coating. Het feit dat elke bacteriefractie zit ingekapseld, zorgt ervoor dat die fractie de (zure) maag kan passeren en bij de optimale pH in de darmen wordt vrijgezet. 
Het snelle effect is mogelijk door het toevoegen van 340 mg bacteriocines (= bacteriedodende eiwitten) uit S. Thermophilus, L. Acidophilus, L. Plantarum en B. Lactis. 
Drie types Orgitan zijn beschikbaar (Orgitan Fast, Orgitan Care en Orgitan Travel): Orgitan Fast positioneert zich voor de dringende gevallen (werkt binnen 24 uur). Orgitan Care is voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld voor patiënten met chronische diarree. Orgitan Travel is een verpakking geoptimaliseerd voor wanneer je op reis gaat (reizigersdiarree voorkomen).

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Probiotica voor dagelijks gebruik. Helpt bij een verstoorde darmwerking (vb chronische diarree, diarree na antibiotica-gebruik, winderigheid, een opgeblazen gevoel,...).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Orgitan Care: 1 kauwtablet per dag.  De tabletten moeten oraal ingenomen worden, en kunnen gekauwd of ingeslikt worden. Ze hebben een aangename ananas-smaak.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Op basis van levende melkzuurbacteriën : Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis. Fructo-oligosacchariden (FOS). Zoetstoffen : isomalt, sucrose. Aroma : ananas.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Orgitan
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Diarree, Opgeblazen gevoel, Verstoorde darmflora
Effect Darmwerking verbeteren, Optimaliseert de darmflora
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Probiotica
Keyword Darmflora, Diarree, Herstellend, Opgeblazen gevoel, Winderigheid
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Orgitan Care

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek