02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Orgitan Fast Kauwtabletten 60 stuks

Kauwtabletten 60 stuks
76,95 95,00
Op voorraad
76,95
-19% **
prijs apotheek: 95,00* Je bespaart: -18,05
Voedingssupplement dat is samengesteld uit 4 verschillende probiotica in synergie met Prolac T. Heeft een snelle werking en een gunstig effect op de darmflora.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De Orgitan-producten hebben een geoptimaliseerde werking : ze hebben een enterieke coating die zorgt dat de GI Survival Rate 100 % is (versus 25 % bij andere preparaten). Andere preparaten stoppen wel 10 keer meer darmflora in een gelule, maar hebben een pH-gevoelige coating. Het feit dat elke bacteriefractie zit ingekapseld, zorgt ervoor dat die fractie de (zure) maag kan passeren en bij de optimale pH in de darmen wordt vrijgezet. Het snelle effect is mogelijk door het toevoegen van 340 mg bacteriocines (= bacteriedodende eiwitten) uit S. Thermophilus, L. Acidophilus, L. Plantarum en B. Lactis. Drie types Orgitan zijn beschikbaar (Orgitan Fast, Orgitan Care en Orgitan Travel): Orgitan Fast positioneert zich voor de dringende gevallen (werkt binnen 24 uur). Orgitan Care is voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld voor patiënten met chronische diarree. Orgitan Travel is een verpakking geoptimaliseerd voor wanneer je op reis gaat (reizigersdiarree voorkomen).

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Probiotica die acuut gebruikt kunnen worden bij een verstoorde darmwerking (vb diarree, diarree na antibiotica-gebruik, ...). Orgitan Fast positioneert zich voor de dringende gevallen (werkt binnen 24 uur).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 tabletten per dag, gedurende 3 dagen. De tabletten moeten oraal ingenomen worden, en kunnen gekauwd of ingeslikt worden met wat water. Ze hebben een aangename ananassmaak.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

S. Thermophilus, B. Lactis, L. Acidophilus.Orgitan Fast: + 340 mg de bactériocines. Orgitan Care: + Lactobacillus Rhamnosus + Bifidus Longum. Orgitan Travel: + L. Rhamnosus + Bifidus Breve.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Orgitan
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Diarree, Verstoorde darmflora
Effect Darmwerking verbeteren, Diarree behandelen, Optimaliseert de darmflora
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Probiotica
Keyword Darmflora, Diarree, Herstellend
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Orgitan Fast

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek