02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Orozyme Bucco-fresh Poeder 40g

15 reviews
Poeder 40g
21,37 24,56
Op voorraad
21,37
-13% **
prijs apotheek: 24,56* Je bespaart: -3,19
Poeder voor onder de voeding te mengen ter voorkoming van tandplak en een slechte adem.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Ter voorkoming van tandplak en slechte adem.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 maal per dag met het voer geven. Katten en kleine honden < 10 kg: ½ maatje; Honden 10-25 kg: 1 maatje; Honden > 25 kg: 2 maatjes. Mag continu gebruikt worden.

Hoe bewaren

Na openen 12 maanden houdbaar.

Voorzorgsmaatregelen

Bevat jodium. Niet toedienen aan dieren met hyperthyroïdie.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Gedroogd zeewier, ruwe as 22%, jodium 0,08 %.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Orozyme
Aflevervorm Poeder
Type product Dieren
Verzorging of reiniging Reiniging
Reiniging van Tanden
Type dier Hond, Kat
Keyword Anti-plak, Preventie, Slecht ruikende adem

Laatste reviews en ervaringen met Orozyme Bucco-fresh

Ik geef het hem elke dag en ik merk het veel in zijn mond, het werkt.

Coral

Het kwam heel snel aan, zoals altijd, het is de eerste fles, tot nu toe gaat het goed, hij neemt het zonder enig probleem, ik zal je later vertellen hoe het gaat.

Cj

Super product! Dierenarts zeer tevreden over de staat van het gebit van mijn boomertje.

Freek

Bestelling en aflevering probleemloos verlopen. Met het eerste potje heb ik bijna een jaar gedaan voor mijn boomer hondje. De dierenarts was zeer verrast over de goede staat van het gebit.

Freek

We gebruiken het al zo lang we onze hond hebben. Haar tanden zijn mooi wit en schoon. Echt een aanrader!

Gerry

prima poedertje om tandplak/tandsteen te voorkomen. Wordt binnen enkele dagen al minder, de hond eet er niet minder om, het heeft waarschijnlijk een lekkere of geen smaak. Wij gebruiken het al 2 jaar.

Henk

Onze pup had al een bruin vlekje op een kies. Ik hoorde van dit product en ben het meteen gaan gebruiken. En....Weg vlek. Zeer tevreden.

Gerry

Handig in gebruik. Ik heb mezelf wel aangeleerd om de brokjes nat te maken zodat het poeder beter blijft zitten. In het begin had ik regelmatig nog dat de brokjes op waren maar dat het poeder nog onderin her bakje lag. Tot nu toe goede ervaringen!

Joyce

Ik heb 2 senior honden 13 jaar Altijd problemen met de adem ,doet veel poetsen maar schoot niet op. Ik gebruik dit nog maar kort maar het is overweldigend. Ben hier zo ontzettend blij mee. Het kauwen gaat ook weer een stuk beter. Had ik dit maar eerder geweten dan had ik het zeker gebruik. Is en grote aanrader. Misschien een aanrader voor de dierenartsen , ik heb hier nog nooit over gehoord. maar ik raad het iedereen aan

Aagje

Omdat een reiniging van de tanden onder narcose voor mijn 15 jarige Jack Russel geen optie meer is ben ik na een AB kuur dit product beginnen te geven. Geen ruikende adem meer en ze kauwt terug op stokjes.

marina

Onze hond heeft mede door ouderdom een adem die je goed ruikt.. Sinds ik haar dit product geef wordt het een stuk beter.

Tonnie

Mijn senior honden krijgen het gewoon door hun eten. De meesten hebben veel tandsteen als ze bij me komen uit een asiel, met soms tandvleesontsteking tot gevolg. Ik zie bij alle honden beterschap, dus zeker een aanrader.

Anita

Heel goed product om tandsteen bij hond en kat makkelijker te laten loskomen. Bovendien handig om onder de brokken te mengen, en een aanrader voor slechte adem! Let wel, niet geschikt voor dieren met hyperthyroidie.

Lieve

Mijn oudje van bijna 12 kauwde geen botjes meer, leek pijn aan zijn tanden te hebben. Narcose op deze leeftijd liever niet, dus een alternatief gezocht. Na een week of twee dit poeder te gebruiken werd het steeds beter. De stank werd minder, en het tandsteen werd zachter. Hij kauwde ineens weer op kalfshoeven, waardoor er steeds meer tandsteen afging. Net een tweede potje besteld om het tandsteen in elk geval zacht te houden. Hopelijk kan ik hem zo een gebitsreiniging besparen.

miriam

Onze teckels eten het gewoon over hun voer,dus dat is fijn,maar ze hebben het nog tekort om resultaten te zien en hun gebit is ook pas schoon gemaakt en dat is een dure klus,dus vanaf nu krijgen ze het elke dag en maar hopen dat hun gebit nu schoner blijft,

mechteld
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek