Ortis Ginseng Vitaliteit Bio met alcohol Siroop 500ml

Siroop 500ml
26,17 34,90
Op voorraad
26,17
-26% **
prijs apotheek: 34,90* Je bespaart: -8,73
Biologisch voedingssupplement met ginseng en Koninginnenbrij, in de vorm van een drinkbare oplossing. Bevordert tonus en vitaliteit, en ondersteunt fysieke en mentale prestaties.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vitaliteit.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Fles goed schudden en in de koelkast bewaren na opening. 12ml in het bekertje inschenken en bij voorkeur 's morgens puur of verdund in vruchtensap of water opdrinken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

zoete witte wijn* (bevat sulfieten), volledige wortels (waaronder de zijworteltjes) van Panax ginseng C.A. Meyer* (40mg ginsenosiden/12ml), honing*, koninginnenbrij*(500mg/12ml). Alcohol 13% vol.* Van biologische landbouw - gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01Zonder bewaarmiddelen** In overeenstemming met de regelgeving inzake bio-producten.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Niet aangeraden voor personen in behandeling met antidiabetica, die lijden aan astma of allergisch zijn voor bijenproducten. Niet gebruiken in geval van zwangerschap of borstvoeding. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ortis
Aflevervorm Siroop
Type product Voedingssupplementen
Effect Geestelijke prestatiebevorderend, Lichamelijke prestatiebevorderend
Bevat Ginseng, Koninginnebrij
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Ortis Ginseng Vitaliteit Bio met alcohol

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek