Ortis Ortilax NF Tabletten 90 stuks

Voedingssupplement op basis van senna en bourdaine extract, in tabletvorm. Aanbevolen om de darmtransit te vergemakkelijken en tijdelijke constipatie tegen te gaan.

prijs apotheek: 10,10
7,98 -21%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Tijdelijke constipatie.
2 tabletten in één inname 's avonds.
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven: niet aanbevolen, raadpleeg uw arts. Geen langdurig gebruiken zonder advies van een specialist. Het is raadzaam om de aanbevolen dagelijkse inname niet te overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Geschikt voor vegetariërs. De kleur, geur en smaak van dit product kan variëren zonder dat de kwaliteit en doeltreffendheid ervan wordt aangetast. Dit komt door de natuurlijkheid van de ingrediënten.

Merk Ortis
Aflevervorm Tabletten
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren
Bevat Overige, Senna
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar
Werkzaam bestanddeel Overige

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Excellent
  27/05/2019
  Excellent product. Would not use anything else.
  mili
  13/04/2019
  Zeer goed product. Door het 3 dagen in te nemen kreeg ik een normale darmdoorvoer, terwijl de laatste volledig "onbeheersbaar" was na het nemen van antibiotica.