Ortis Toniven express bio Flapullen 7x15ml

Natuurlijk voedingssupplement op basis van hibiscus en rode wijnstok ter verlichting van zware benen, in de vorm van flesjes. Ondersteunt de doorbloeding en beschermt de aderwanden.

prijs apotheek: 14,30
12,16 -15%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, woensdag geleverd

Dosering

Toniven: twee tabletten 1 à 2 maal per dag voor de maaltijd.  Toniven Express: drink een flesje per dag tijdens het ontbijt, puur of verdund in een glas water. 
Toniven: extract van de Indische kastanje (Aesculus hippocastanum), rode wijnstok (Vitis vinifera), toverhazelaar (Hamamelis virginiana), rijk aan vitamine C (acerola-extract), Ruscus aculeatus, rutine, druivenpitten extract (Vitis vinifera) 95 % van de OPC, vitamine E. Toniven Express: granaatappelsap (Punica granatum L. 4,81 g per flacon), hibiscus extract (Hibiscus sabdariffa L. 375 mg per flacon), rode wijnstok droog extract (Vitis vinifera L. 360 mg per flacon).
Merk Ortis
Aflevervorm Flapullen
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Zware benen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Bundels in aanbieding met 'Ortis Toniven express bio'

Ortis Zware benen bundel

Bestel nu Ortis Toniven express flesjes samen met de Toniven massagegel ter verlichting van zware benen.

promo
+
+
prijs apotheek: 27,80
21,96 -21%
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Ortis zware benen bundel groot

Zorg voor een verlichting van je benen met deze combinatie van Ortis Toniven Express flesjes, Ortis Toniven tabletten, en Ortis Toniven gel. Hier kan je ze samen voordelig aankopen

promo
+
+
+
prijs apotheek: 43,79
34,16 -22%
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Gedeelde ervaringen
    Annie G.
    24/09/2015
    Diuretisch effect, zonder chemische producten. Goed ontlasten!